Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da ti nama završio u logoru onda :)
ŽIVI BILI PA VIDJELI ! ZLOČIN DOKAZAN, AGRESIJA DOKAZANA I POTVRĐENA !
Spremi pare najmune
KURVA HRVATSKA JE IZVRŠILA AGRESIJU NA NEZAVISNU I SUVERENU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU I UZ POMOĆ UZP-a POČINILA ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI NA TERITORIJI RBIH........SRANJO TUĐMAN JE RATNI ZLOČINAC KOJI JE BIO NA ČELU UZP-a.....SMRT ZLOČINAČKOJ IZDRKOTINI HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.......PLATI KURVO
hocel opet bit kakve mise?
bojim se da plenkovic nije taj koji odlucuje ima li osnove za tuzbu ili nema !
Kladim se da je ovaj OLUJA 95 pravi papak
Ma cisto koooo suza CEH za SVE dajte HDZ-u i da HDZ imovina i imovina SVIH celnih i ostalih koji hoce da zadrze clansku kartu PLATE :))) Gradjani RH istjerajte gamad iz HDZ-a, zabranite njihovo djelovanje na prostoru RH i lako cemo se dogovoriti za sve.A odstetu, naravno platit morate, ali cete se ocistit od grijeha bar!
Samo tužite i dobite, jer nije mi žao idiota koji su udomili pola milijuna muslimanskih izbjeglica, liječili na desetke tisuća ranjenika Armije, slali naoružanje hranu i opremu, pristali na ukidanje HR HB, deblokirali Bihać, ginuli za muslimanske interese kod Mrkonjića i Šipova, da bi na kraju bili jedini krivci za sve zlo što se desilo u BiH. Takve idiote i treba kazniti.
@sandokann Nisam zaboravio jer u predzadnjoj riječi spominjem krivicu. Ali za razliku od mene, vi, mislim na sve muslimane, zaboravljate sve ono dobro što je RH učinili za vas. Također zaboravljate na vaše logore za Hrvate kroz koje je prošlo 14 000 Hrvata, zaboravljate na skoro 4000 Hrvata ubijenih u okruženim enklavama središnje Bosne. A da ne govorim o protjeranih 170 000 Hrvata s područja pod kontrolom A RBiH.
To ce eventualno sud odluciti, a ne ovaj popisanko.
Plenkoviću, da nije bilo hrvatske, pomenuta šestorka bi u BiH mogla samo prnuti u čabar, a ne zatvarati ljude u logor!
Eh kamo srece da su poravnali Banske dvore tada. Svi trebamo tuziti Hrvatsku. Najveci unutrasnji neprijatelj Jugoslavije. Nikada nisam cuo da je ubacena cetnicka ili muslimanska teroristicka grupa da pokusa napraviti drzavni udar u bivsoj drzavi. Ali ustaska emigracija je pokusala 70 i neke.
Glupo je da se tuzi Hrvatska a ne Srbija koja je zapocela sve ratove na Balkanu. Ali kako tuziti Srbiju kad Covic to ne dozvoljava.
Ja licno nisam za tuzbu i cirkus koji ce ponovo godinama trajati, ali ova stoka nas nece postovati dok jos jednu od suda ne dobiju iza usiju Samo provocira
Oa j#bo mater svoju, da barem suti i poklopi se usima nego stalno ubjedjuje u suprotno i kad su presudi onda kmeci i kamice.
Pripremaj miliončiće jer ima osnove da su agresori ušli u BIH prijatno!
RVACKI FAŠISTA