Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako smatram da ova optuzbe imju osnove jer mi nije jasno odkud im novac da placaju informante i kriminalce koji im daju sve te silne informacije. Opet te mogu da se odreknem dojma da je ovo jedna pretjerana ili neistinita optuzba. Ta navedena cifra od 100 miliona je smijesna jer je to previse novca da bi se na navedeni nacin zaradio. Smatram i tu spijunazu u korist strane zemlje pretjeranu. Jedino sto strance ovdje interesuje je koliko islamskih ekstremista mi imamo. Mada vjerovatno ima i istine u ovim optuzbama smatram da je ovo kao i u prijasnim slucajevima jos jedan od onih napada na FTV. Ako i sta nadju to ce jedino biti neke malverizacije koje su uobicajene u skoro svim firmama sirom bih. Smatram da je doprinos koji je emisija 60 minuta dala za razotkrivanja raznih kriminalnih djela ipak neprocjenjiv i da bi ova zemlja trebala imati sto vise ovakvih emisija, te da bi ukidanje ovakve emisije unazadilo pravdu u ovoj zemlji. Jedino sto im nevalja sto nikada SDP ne napadaju
Citam komentare redom i nemogoh povjerovati da nema odbrane Bakira&co., kad ne lezi vraze... Bas me interesuje da li ce se i FTV, u svom centralnom Dnevniku naravno, odvaziti da po ko zna koji put istakne ono: \"Pogledajte, postovani gledaoci, jos jedan udar na bastion slobodnog novinarstva u BiH u vrijeme izbora!\" Jos me vise interesuje kako ce Bakir sad na obecanu mu (od SDP-a naravno) diplomatsku funkciju, sve skupa sa krivicnom prijavom?! Dobri novinari su odavno neophodnost ove zemlje, ali sada i ono sto je od istinskog postenja izgradjeno u ovoj profesiji stalno ce biti pod paskom ovih placenika koji su uvijek senzacionalisticke informacije dobijali od raznoraznih pripadnika podzemlja, placenih ubica, privrednih kriminalaca, stranih spijuna (citaj: medjunarodnih tuzilaca)... Hajdemo organizovati potpisivanje peticije pretplatnika javnih emitera za ukidanje \"60 minuta\"!!! Za pocetak... naravno :-)
60 MINUTA , SAMO LOPOVIMA I RATNIM ZLOCINCIMA MOZE SMETAT.! Nista vise nego, jos jedan u nizu pokusaja, napada, na FTV.
Odavno nije bilo ljepse vijesti nego za Nevena i SV-RSA, poklopio je citavo trziste, sto kaze humoristicno gorepotisani Rusmir Nefic inace njegov taldzija u brojnim potpisima, niko ne moze disati od njega. Jos da se pozavabe Via Mediom i poslovnima sa Fabrikom Duhana Sarajevo, BH Telecomom, a sada i Lutrijom BiH bilo bi super. Nakon hrvatskih struja, valjda ce i bosnjacke da prorade
iznenadujuce malo komentara gdje ste SDP-ovci
Sad će Lagumdžija i Hadžiomerović zajedno u zatvor. Ko bi rekao.
Nece li im dohakati vise. Bagra razbojnicka a vamo prodaju na ftv slobodno novinarstvo. Sve su to taldzije ciji racuni u bankama su podobro zadebljali posljednjih godina. Prodane duse...Pardon demokratsko blago...fuj
FTV kriminalna organizacija Duška (Dabić), Bakir (bandit),sjećam se ko da je bilo malo prije kad on to sve demantuje i kune se u svoje poštenje. Bravo za Dnevni Avaz od kada on to ukazuje na njihovu propagandu i kriminal u 60 min.
bakir lopov, ma nije moguće ... je li mu i majka ono bila na robiji
Koliko sam ja cuo prica...sve je ovo tacno, nadam se da sada nece uspjeti potegnuti veze i izvuci se, narocito halapljivac Neven Kulenovic..
Nemoj tako Rusmire,Bakir je moralna vertikala u BiH novinarstvu i društvu. Moj Rusmire,svaki prosječan građanin ove države je znao da je FTV na čelu sa Bakirom Hadžiomerovićem zločinačka organizacija i karcinom BiH društva.
sve u paketu pravo na robiju
Neka dohakaše Nevenu i kompaniji. Dosta je bilo Nevenove vladavine. Niko nije mogao disati od njega. Dosta i Bakira i kompanije. Ljude su pluvali po narudjbi a nece da se dohvati BIHAMK-a jer im oni badava odrzavaju auta. Nadajmo se da ce zaglaviti u buhari.