Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sila boga ne moli bilo i ostace. 1968 g Titu u avionu nude pristup EU tada sa samo 6 clanica. On odbija zbog preduvjeta za visepartijski system plaseci se vjerskog i/ili nacionalnog rata. Ne zato sto je on bio dobar covjek nego im treba za razbijanje istocnog bloka I ostvarivanje novih trzista I resursa. Ranih devedesetih mtslim 1990 g.* Lord Karington nudi 20 milijardi dolara I trenutacni ulazak Jugoslavije u EU. Odbijajaju: vodjstvo Hrvatske I Slovenije a I Milosevic odbija bilo kakve promjene kao Konfederaciju npr./ u sustinu jaca povezanost nego dotadasnja klimava zajednica Tada vec imamo ljude bez imalo diplomatskog feeling-a I ko zna jos bez cega. Naravno EU vodece zemlje svaka sa svojim raznim interesima u i animozitetima podrzavaju razne dijelove Juge. Juga se nudi kao na pladnju za rat I EU a i MZ rado prihvataju. Sve je bolje nego rat** (i atomski?!) u SSSR koji bi poprimio ogromne nekontrolirane razmjer. Vidjeli smo poslije u Ceceniji. Dvije najslicne zemlje YU i SSSR
Sve ste Vi gospodo iz Evrope zakuhali, pa sad treba i rjesavati.. a sad ste se povukli. Ako je sve napravljno ucjenom i Dayton i mir, gdje je sada ucjena u provodjenju istog...kazete dogovorite se, da smo se mogli dogovoriti ne bi bilo rata Jedino rjesenje je hitan prijem BiH u EU i Nato. Sto se tice nacionalog pitanja nista nije gora od UK,Belgije, Cipra, Spanije i sl. A sto se tice ekonomskog razvoja i sada je bolja ili ravna Bugarskoj Rumuniji, ili novim kandidatima Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji a ne zaostaje puno za Hrvatskom, Ceskom, Slovackom Dosta je licemjerja. Samo sto nema niko reci gore...ratno i poratno stanje je iznjedrilo ljude kakve niko ne bi pozelio...
Лешину ех-БиХ треба еутаназирати. Тај поступак подразумијева, браћо Срби, да треба јебати матер балијама на сваком кораку.
bla-bla-bla..... Mi ćemo ući u EU samo onda kad to bude u njihovom geo-strateškom interesu, a ovo sve ostalo je shuplja priča.