Komentari (413)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa Stranka samo gura srbe i hrvate ne visoke pozicije. A Bosnjaci u rudnike i gradiliste. To ja vama Nasa Stranka dala! Fuujj
Ako ti je bitna etnička pripadnost kod nekoga ko je probosanski orijentiran i uradio više nego mnogi koji imaju bošnjačka imena onda me je stid gdje živim.
Ona je "nezavisna" analitičarka kao što je klix "nezavisni" portal.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao beba bila u Sarajevu, otisla u Osijek, i danas zivi u Štutgartu- u Njemačkoj. Bravo za NS. Žena nije vidjela ni Bosne ni Sarajeva i biti će dogradonacelnica
Prije 5 godina Abdulah Skaka je bio dogradonačelnik. Samokažem
Ponuđena ti je kandidatura, i nakon 6 sati povučena. Ivana ti za sebe možeš reći da si kraljica Elizabeta i bez ikakvih problema ću te oslovljavati sa gospodjo kraljice Elizabeta. Ono što ja za sebe kažem da jesam ni ti ni bilo ko ne treba da o tome razmišlja što se ja tako zovem. Poštuj druge i drugačije da bi bila poštovana. A glede toga je li naziv bošnjak izmišljen ili nije, se edukuj. Ipak si ti fakultetski obrazovana i nije red da se brukas.
Cek pa gdje nestadoše odjednom priče da se ponosite na multi kulti Sarajevo... Cim Bošnjak nije predložen odmah kuknjava...
neko ko je izjavio da u bosni zive hrvati katolici srbi pravoslavci i muslimani koji su izmislili naziv Bosnjaci jer je glupo da se zovu samo muslimanima treba da bude na takvoj poziciji????
Ne, zaista nema tu tezinu. Ona da bude DO grandioznog Bogicevica. Ma daj, uozbiljite se! Bogic je istorijska licnost, titan, nadjite nekog spram njega!
Ovibiz klitorisa, ovaj klixa broau komentare kad se istina napise.... Evo da vam porucim, napusite se qurca
ihh, koliko su meni istinitih komentara obrisali .... kao da su admini klimaktericne ustasice
Zasto je uopce predlozena Ivana Maric za dogradonacelnicu Sarajeva, sta je ona zasluzila za tu kandidaturu, kakve su joj profesionalne reference, osim samozvane veoma lose kvazi analiticarke, koja nije nikada nista pogodila u svojim pristrasnim analizama. Cemu ovakva bllamaza od strane tzv 'cetvorke", a posebno neobrazovanog Dine Konakovica,. Zasto ponizavate gradjane i bosnjacki narod sa ovakvim nekompetentni!m i kompromitovanim kandidatima. SamoPitam! Preuzeto.
E moje Sarajlije. Birali ste za k.rac. Da ovaka stuha antibošnjakinja nešto obnaša, e hvala svaka vam čast. Pa vi opet zaokružite Kojovića izdajnika. Prvo Irma kukavičje jaje a sada Ivana za koju se vidi u svakom njenom potezu koliko mržnje pakuje prema bošnjacima.
i na faletaru se vidi. Ma svi oni sto laju na zeljka zna se sta su i zbog cega laju!
Kaze POLITICKA ANALIITCARKA, ma guzica da prostite.... supljira a sutra bi narodu bubreg uzela za vlastiti cejf! Pu!
Sad mi je jasno zasto pljuje po Komsicu. Nemojte je vise tretirati kao analiticara, vec kao clana stranke.
ko god po KOmsicu pljuje ima slovo U na glavi, ii pak kokardu!
Gledao sam sinoć novog Borata i tačno me ovi naši bošnjOci, srbende i rvatine podsjećaju na ono kako je prikazan Kazahstan i zatucanost. Bolno je jedino što je u filmu sve karikirano da poruka dopre što dalje a ovi naši mamlazi su realnost.
NS od mene nikad više glas zbog ovoga!
Place FGR BOŠNJO ukrast ce mu identitet!
SDA/SBB/DF BOTOVI NA APARATIMA
Ne smijes biti Bosnjak da bi bio FGR ..bosnjo moze samo biti glasacka masina..Ivani svaka cast,nisam nacionalista ali ovo je vise nego ocito...
U kantonu Sarajevu zivi 3% srba i 4% hrvata. To su podaci iz 2013te, dns je taj broj jos manje. Medjutim, svaka treca pozicija u kantonu je neka marica, ivana, dragan, ante... itd. Bosnjaka nema ni na mapi u rs-u i hrvatskim kantonima.