Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli njih coshe... njima 5 milja svaki mjesec bilo vlade il nebilo. A ti Mujo i Franjo pasi travu sada, a sijeno ostavi za zime
@bcde A SDA i DF su za izgradnju i unapređenje BiH???
čovjek koji je optuživan 3 puta za korupciju u javnim preduzećima, sada ponovo želi postaviti svoje ljude u neke od najačih kompanija federacije, te se obraća svim građanima ako ne bude kako ja želim, onda ćemo svi patiti, zato što ja nisam dobio šta hoću
Narod izabrao, narod ce gledati shou!
Equus U ROKU OD MJESEC DANA KRIMINALNI SNSD NECE IMATI VECINU U PARLAMENTU GENOCIDNE TVOREVINE rs
Draza je bio nacisticki kolaborator kao sto je bio covicev idol pavelic...
Kaze opet ce biti nekog sutanja i paljevine! Ovog puta valjda privatne imovine
Šta li mi onda radimo na ovoj listi najsretnijih zemalja :/ http://elegant-magazin.com/najsretnije-zemlje-na-svijetu/
Joj, sto bi nam valj'o jos jedan Tito...
Tito poslije tita
Valjda je Bog pogledao i na ovaj gladni, jadni i preumorni (od nazovi političke gluposti) narod i neće dozvoliti da ova nazovi vlast dočeka 100. dan. Jedva čekam da se raspadnu, valjda su se više finansijskio obezbijedili a šta će biti kada neko drugi dođe na vlast, da li se ispitivati porijeklo imovine i slično, vidjeće se.
covicu providan si otkad si dodi otisao na slavu poceo si se kurciti
Uzeti motke ući na sastanak ove "trojke" i oplesti po njima, pa onda ih tako slomljenje u bolnicu Koševo, pružiti im najbolju njegu, izliječiti i onda po ubrzanom postupku osuditi na doživotnu robiju i poslati u KP dom Zenica i dodijeliti najbolje ćelije sa kablovskom TV, WC i tušom tj odvojiti ih od ostalih zatvorenika, jer su opasni za okolinu i demagološku patetiku kojom bi mogli uticati na ostale zatvorenike. Tačka.
Koalicije koje su formirane na entitetskom i drzavnom nivou su formirane cisto zbog razloga brze podjela fotelja a ne nekakvog programa za razvoj ove bijedne zemlje. Svi su veliki Bosnjaci, Hrvati, i Srbi, koji se lafo bore za interes svoga naroda... a svi pisaju po svojima cim izbori zavrse. Bosnu i Hercegovinu treba poklonit nekim dijasporcima iz BiH koji nisu odlasli u ovom stranackom sistemu gdje se gleda svoj licni interes ispred drzave i koji nisu otrovani nacionalistickim prevarama. Jedino tada cemo vidi nekakav napredak.
NA nivou BiH Dodik bojkotuje sve sjednice iz njemu vaznih razloga zato sto zna da na tim sjednicama nece biti glasano kako on zeli. Covic sada radi isto na nivou Federacije cim vidi da nece biti po njegovoj zelji. Tako ce biti 4 godine pa onda novi izbori i hajd opet iznova.
Kratko i jasno: nabijem svu trojicu na labuda ;)
Trebaju patrioti RBIH slomiti nacionaliste i vratiti RBIH. Nacionalizam je uvijek jednako sa fasizmom...
ma kakvi crni nacionalisti, ovdje niko nije nacionalista ovo su LOPOVI! Boli ih dupe ko si i sta si! Bakir se sjeca Bosnjake samo 11. jula a ostale 364 dana u godini gradi vile po poljinama, covic u mostaru, mile ronhil u laktasima itd itd itd...Ovdje se samo igra na kartu nacionalizma da bi drzava ostala u pat poziciji... jer da bi Bosna napredovala trebalo bi hapsiti 90 posto ovih sanadera, a bosna bi ostala bez politicara....a sanader je mali mis za ove u BiH
GOTOVO JE OVO!!!
E sad neko nek kaze da u BiH.....nije -20.godina, politicka Pornografija na sceni...!
Ma suti,nek' se ne puca!
Vratiti RBIH milom ili silom. Sve sto je ustasko i cetnicko unistiti do temelja...
za ZMAJ1967 BOSNJACI sve VISE GUBE STRPLJENJE DOCICE VRIJEME KAD CE I CETALJI I UJE DOBITI ULTIMATUM.