Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana, svaka čast! Ponosni smo na tebe!
Pa ja, najvažnije je kako se cura zove i preziva i iz kojeg je plemena. Nije se slikala za Playboy - OGROMAN MINUS. Koga interesuje njena nagrada. Koljite se nacionalisti, dok se vaši omiljeni likovi dodo i tihi žvale po predsjedničkim salonima i grcaju od smijeha kako su vas dobro izdresirali!
ne daj se Čičirac!!
ma ja da je nasa, da je muslimanka niko ne bi ni vidio ovu vijest al posto je Ana to se odmah gura u prvi plan.. ccc i fol hrvati ugrozeni u BiH
kakav je ovo kvazifakultet. Nevjerovatno! !! Pa jesu liovi iz Dublin-a slijepi?!?!?!?!?!?!?!?!?
\"Evropean Association for Quality Assurance in Higher Education\" otkad se pise \"EVropian\" hahahah kreteni jedni... ako se na srpskom pise Evropa ne znaci da je i na engleskom....
Naravno da će Ana, neće valjda Dženana, Mujesira , Zekija ili Pidžameta.
sta je sad problem? Dobro je da je zavrsila skolu, ali bi vece pare dizala da snimi neki uradak i da se slika za Playboy ... sve moralisti neki, udarili po minusima, a znate da sam u pravu. Zato ANA SKIDAJ SE !!! Mozes se malkice pokriti diplomicom.
Lijevi faks totalno. Sto ne napisete nesto o Mariju koji je dobio punu stipendiju HARVARDA kreteni jedni placenicki?
ma ona ti je mješanac poloa-pola
Ana, svaka cast, smao naprijed!!!
cestitke Ani...... i svim nasim studentima. a ove kretene koji se i na ovoj temi nacionalno prepucavaju neka je sram i stid.
Jest\' tesko biti najbolji na Griffith-u...No, cestitke curi. Jel\'..
Cestitke Ani ili Hani ,meni je svejedno,metna cura i neka joj je sa srecom! @Mirso & @Lana Cestitam i vama i da nam dugo i sretno zivite i pomognete nasoj Bosni vasom pamecu i aBd i vasim uticajem i znanjem. P.S.Ima nasih koji su zavrsili Oxbridge,Harvard,Yale,Imperial College...doktorirali,ali kakve fajde kad se ne vracaju(opravdano se ne vracate!)nego da je ovu pamet vratiti i iskoristiti!!!Ali kako?
Potrosio si 3 godine svog zivota studirajuci nesto na sta neces biti ponosan i sto ces blatiti?!! Pa sto brate mili nisi upisao nesto drugo, kad si vidio da ces postati \"mesar\"...
PA STA? Na svakom se uspjehu treba cestitati i ja Ani zelim sve najbolje; ali ovakvi primjeri nisu izolovani. Stavise, ima ljudi iz BiH koji zavrse citav studij i jos doktoriraju na prestiznijim svjetskim univerzitetima, a mi se hvatamo za jednu osobu koja je nesto postigla. Isto kao da niko iz BiH nikad nista u zivotu nije postigao! Nasi ljudi, itekako uspjesniji u svijetu, rade i gledaju svoja posla; ima ih toliko o kojima novine ne pisu. Eno i SDA odmah poletila da objavi vijest: http://www.sda.ba/ana-maglajlic-studentica-godine-na-griffith-college-u-dublinu/
Ma meščini brate da jes rvatica? Kako nije rvatica? A šta bi onda mogla bit? Mere bit samo rvatica i kapak! Uostalom poznam njenu obitelj. Zovu se obitelj, a ne porodica ili nedajbože, vamilija. Znači da je rvatica.