BiH
0

Ana Babić poželjela sreću Dalal i Deenu na Eurosongu

Klix.ba
Predstavnike Bosne i Hercegovine na Eurosongu 2016. godine u Štokholmu Dalal Midhat-Talakić i Fuada Backovića Deena ugostila je predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo Ana Babić.

Nakon tri godine odsustva sa takmičenja za najbolju pjesmu Evrope, naša država će ponovno imati priliku muzikom i pjesmom braniti svoje boje.

"Znamo okolnosti koje su nas u prethodne tri godine udaljile od ovog takmičenja i posebno mi je drago da smo se zajedničkim naporima uspjeli ponovno priključiti evropskim zemljama ove godine u Švedskoj. Želim vam da na najbolji način predstavite našu zemlju, budete prepoznati i upamćeni po dobroj pjesmi i još boljem nastupu, i zašto ne očekivati i najbolje plasmane, kad kažete da imamo dobru pjesmu", poručila je ovom prilikom predsjedavajuća Babić koja će također pružiti finansijsku podršku delegaciji Bosne i Hercegovine i našim takmičarima na Eurosongu 2016. godine.

Kako su istakli Dalal i Deen, sa pjesmom koja će 19. februara imati svoju promociju u sarajevskoj Vijećnici nekako sve ide kako treba, dok svi drugi poslovi zahtijevaju posebne napore. Stoga svaka podrška, kao i ova predsjedavajuće Babić, je itekako dobrodošla te su izrazili posebnu zahvalnost predsjedavajućoj Babić na njoj.