Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova SDA-ova ratna pobjegulja Safet Mešanović je sve vrijeme agresije proveo kao ratni dezerter u Srbiji, a nakon povratka je postao vehabio i jedan od bližih saradnika seoske lole Efendića iz Novog Grada.
Samo udri bagru komunističku, Mustafa antifašist im smeta jer je bio antikomunista, protivnik ideologije koja je pobila 100 miliona i koja je na Zapadu (na koji se ljevica poziva) OMRAŽENA!
Jugobalija=Bošnjak koji mrzi sve Bošnjačko, pati od toga što nije Srbin/Hrvat
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gospodjo Babic, trebali ste nam odrzati predavanje o ulozi vaseg stranackig kolege Damira Arnauta u obaranju Aprilskog paketa, jedinoj mogucnosti da imamo bolju BIH i kako je nekada u casopisu Oslobodjenje pisao protiv vaseg predsjednika, a danas je dio vase stranke. Vjerujem da bi ta prica privukla paznju i van skupstinske sale.
Cak i izreal kaze da je ovaj bio ustasa. Znaci nije to da su samo Srbi protiv tog ustase. Meni je drago da bonjaci ponosno pokazuju kako su bili i ostali dobre ustase. Samo nastavite tako ustase bosnjacke. Samo ne kontam sto oni hrvate kad hoce da ih uvrede kazu ustase za njih, a i jedni i drugi ustase, kad je u pitanju mrznja i fasizam prema Srbima, tu se bas konkurenisu ko ce biti veci ustasa.
Pa židove i srbe uvijek i spominju u istom kontekstu. Lažovi i prevarati, genocidaši. I danas se sjećam one izjave u South Parku, gdje Cartman govori Kyle-u (židovu) "You're using Serbian-Jew double bluff".
@VlahUcizmama glup si ti ustaso. Cartman Kenny'u kaze you Serbien jew, Znaci Srpski zidov, u smislu da je zidov iz Srbije porijeklom, a ne nesto o Srbima i zidovima, glup si. A Srbe stavljaju u isti kontekst sa zidovima, zato sto su Srbi proporcijalno nastradali vise od zidova u svjetskim ratovima, a znas ko je pravio te genocide nad Srbima? Pa vi ustase, vi izmisljeni na bilbordima i ovi drugi izmisljeni u vatikanu. Ali glup si ti balijo da bi shvatio kontekst icega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast za Anu
Kretenusa lazljiva a ne predsjedavajuca skupstine KS
dovedi mu unuku i tvoju hanumu da ih obdareni, obdari, mat.ti j.
Još jedan dokaz da su žene u politici bitne i trebaju itekako biti jednakopravne kao i muškarci, ponekad sa puno boljim izjavama od "jačeg" pola. :D
imal jos koja pozicija da se dodijeli ovoj ani,a sve drugi lopovi
Jao jakih patriota ovih iz sda a kad je borce iz rata 92.-95.podrzavati tu ih nigdje ni na mapi . Sad neki jaki govornici i branitelji islama ,prelivode fuj !
od članova SDA neće doći nijedan konstruktivan prijedlog kako nešto poboljšati, napraviti, nego samo idiotarije koje se tiču kao "bošnjačkog nacionalnog interesa" , "velikobošnjačke ideologije" i busanja u prsa (pitam se čime se to ponose samo?!). i 20 godina takvog rada, 20 godina krađa, lopovluka, nepotizma, korupcije. Bravo za Anu, krajnje je vrijeme da im se neko suprotstavi!
BiH malo zaostaje za Svetom. Ljudi totalno glupa I NEbitna rasprava. Cime se Balkanci bave u 21 veku je za ne poverovati! Treba nam jednu atomsku baciti na Balkan.
Mustafa Busulandjic je svakako jedan od istaknutih bosnjaka i zao mi je sto nam on nije u stanju prezentovati ovu situaciju na svoj nacin a obzirom da se i bavio slicnim poslom Mustafa Busuladžić je radio i kao novinar u fašističkom Rimu.S obzirom da i mi znamo sta je fasizam zakljucak mozemo donijeti i sami
Nipošto ukidati busulađića, on je spomenik fašizmu i bošnjoočkom andžarlijskom baliluku!!!
Ima značajnijih bošnjačkih intelektualaca koji su više zaslužili da škole nose po njima imena od ovog pomenutog.
Bravo za Anu, jedan fašista ne može i ne smije da nosi naziv škole.
Eto mora baš to ime.
Kučka odvratna.