Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana, Ana, mnogo ti grijesis. Prvo s pravopisom, onda gramatikom, onda glasas iz greske, onda nemas stava. Padne li ti na pamet da ne znas sta radis, a da si masno placena?
Uh kad ono poslije glasanja kaže: "suzdržano ništa" u koju je ona crnu školu išla, a ovoliko dobacila.
Dalek je put do meritokratije... Ima ona stav i zna ona odlicno sta radi - manevrise da zastiti fotelju. To je jedini kriterij. Da joj je bitno sta pametni misle, ne bi se ovako eksponirala. Znali smo da je tuka, a sad znamo i da je fasista.
mater joj je.em,naplatila naknadu od 3500 km za smrt muza,a rastavila se od njega prije par godina
Ova mi lici na Macehu Pepeljugare,zlobnu ima facu a tek njusku....
Kada pogledaš ko sve sjedi u klupama skupštine Kantona Sarajevo: od bivših oficirčina koji su uvijek bili poznati po svojoj "inteligenciji", propalih sportista, propalih umjetnika, propalih glumaca, propalih voditelja, propalih novinara...... onda nije ni čudo što nam je Kanton u kolapsu: saobraćajnom, komunalnom, kulturnom, sportskom..... Možete li npr.se sjetiti kada je neki sportski klub iz Sarajeva (fudbalski, košarkaški, rukometni, odbojkaški....) bio prvak države?
Gori je onaj Damir Arnaut koji folira da se bori za uštede a on ima platu 7000 KM a njegova žena Sanja Bagarić koju je zaposlio na Aerodromu ima 3000 KM! Dakle mjesečno 10.000 KM!!
Čuj suzdržana, a jučer bila protiv. Valjda joj rekli u stranci poslije onog pjevanja himne: "Da nisi više glasa pustila u Skupštini!" A ona bukvalista...
18cm
kao da je ivo andrić bolji od busuladžića...čak je najgori fašista s ovih prostora. na znam zašto ćifuti njega ne pominju. bio je ambasador u berlinu od 1939. slike s hitlerom i njegovim prvim ljudima su dostupne na internetu.
Imaju slike Alije i Karadžića, na primjer, kakvi su ti to argumenti.
Vala i jesi za onog plavskog kepeca....
Scepin kadar dno dna...
'ebo je Fahro u čmar!
j...m ti bosnu kako smo glup narod ko nas sve vodi i zastupa i onda poslje izbora sve isto...mars te se svi u pm ko neve promjene uhljebi manijakalni
Pomakelo joj se u glavi nešto od onolko krivljenja... Možda i stranku promijeni.
ova zguba je izabrana jer ju je krezava stoka vidjela na ZMBT. Šta reći o takvom narodu ...
Vrati pare sto si ukrala,sram te bilo.Uzela nadoknadu za muza od kojeg se razvela,prije 7 godina..Srami se gospodjo jedna!
kuja