Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plagijatori i licemeri. eto to su "stvaraoci" naše muzičke scene... Kada bi se neko stručan zarovio u njihovo " svaralaštvo" , a posebno u "stvaralaštvo" preCdnika Skupštine ( ovaj na slici sa pogolemim satom na ruci, koji je zaglavio manžetom od košulje da se vidi),.. mislim da bi ti stručnjaci malo toga imali da mu ostave kao " autorska dela"...
Ko je ona, šta je ona, šta su planovi nove direktorice ili inače amusa :) i tako...
Vrh licemjera Merlin pogotovo pokro gdje sta mogo nista nikome nije platio a sad bi da grabi, jel ovi svi pjevaci uredno prijave sto pjevaju van drzave i plate poreze ???
...oškole sam trebo diplomirat direktorstvo. sad je kasno, meščini, hrpa novih diplomaca stigla. haj, za utjehu, mora neko i radit.