Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napustila jer Kojovic ne zna osnovnu geografiju.
NEZNA NI SEBI JA,GDJE JE BILA,PA ŠTA
Pedja samo zna za Sarajevo i Sokolac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Tudja stranka" 😁
Ona je vec odavno odlucila promijeniti tim pa je najprije tajno a onda sad i javno kompromitirala stranku. Krtica koja ovim cinom izbjegava iskljucenje
Moze li se iko sjetiti nekog ko je nakon napuštanja stranke ili prelaska u drugu napustio i pozicije ili mandate koje je dobio zahvaljujuci stranci? Svi nesto napuštaju, mjenjaju dresove ali mandate ne daju. I jos onda opale pricu o moralu
Tako to bude, velika ocekivanja od stranke, neka pozicija se ocekivala pa razocarenje veliko. Al imas i pravo, NS nije sto je nekad bila, ali nisi vala ni ti za politike. Sve u svemu nije neki gubitak to sto si otisla ni za NS ni za gradjane. Nesto se ne sjecam da si nesto konkretno predložila i uradila za gradjane
Quravela
E jesi mi ti i za sranke i stranke.veze ova nema al daj sta das malo pausala i kakve koristi.Bjazi tamo
Napustila jer nijedna stranka nema ideju oko koje bi se ujedinila. Kakva liberal i principi; to je davno prestalo postojati u izvornom idealnom obliku, a ostaci samo djeluju privlačno; kakva ljevica i kakvi bakrači. Desnica ima ideju oko koje se skupljaju, ali je druga stvar to što su tw ideje oskrnavljenje. Da si znala, ne bi ni u kednu ušla. Sretan je onaj koji nikada ne mora politikom da se bavi jer mi se može, bio musliman, kršanin, ili hrišćanin.
Sarajevska prica, uvijek su u prici : Stari Grad, dignitet, skromno obrazovanje i nepostojećeg kućnog odgoja...pa tako dalje.Gospođo ni vase ponasanje nije primjereno, takvoj dami ne prilici da ponizava druge da bi iznijela svoj stav.Sarajevska prepotencija!
ako ide kongres u septembru, zasto nisi ostala i borila se za Vasu stranku onakvu kakvu bi ti htjela da bude..
pricas o moralu, dignitetu i slicna sranja a dok si bila vijecnica od Skake si dobila posao preko svakog reda. pu mi je vise vas moralista s dignitetom!
Bravo Amra, nemoj dozvoliti da te Mtel koalicija tjera, ionako Vi tamo ne pripadate, to su Seseljeva raja.
Stara kučka
Boli me DŽon sto si ti napustila NS
U svijetu alternativa trpi od vlasti. Kod nas altermativa ili kopira vlast (stranke u RS i NiP) ili svakodnevno zabija autogolove (NS, rahmetli SDP).
gospodjo, sta ste cekali do sad?
Na prvu sam mislio da piše da je napustila Našu malu kliniku