Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim DF, ali kad istupas, istupi iz Skupstine i odrekni se primanja zastupnika. Ovako, ispadas neprincipijelna.
Gospodjica je u Federalnom parlamentu, gdje ce se odreci tolike plate? ;) Pretpostavljam da su je stavili nisko na listu za izbore, za razliku od proslih, pa je odlucila da moralno istupi i "plati cijenu".
Što vi sad odmah pljujete. Nije ona Majkička koja uništava državu već osoba koja pokušava nešto da promijeni na bolje, očito. Bošnjo samo da oblati nekog, pa makar i svog iole dobrog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo prelazite iz jedne u drugu, a nista ne radite, rezultati cista nula i samo pricate jedni protiv drugih
Da da a svima im je zajednicka da su lopovi, lazovi itd samo u SDA, sve druge stranke "prekrasni" i "predivini" borci za bolji zivot naroda i slicno smece! Nevjerovatno kako su ubijedjeni da je narod totalno nenormalan i da nevidi da izmedju svih njih bezobzira iz koje stranke ili naroda poticu nema ama bas nikakve razlike.
Hahaha ma dajte molim vas...pa pogledajte samo ovo: Presretnuti mailovi zastupnice Haracic https://we.tl/1HxgOvzqlA
Kada neko iz SDA istupi onda je to za Klix raspad stranke. Kada iz DF-a izađe 10-15 zastupnika od općinskog do Federalnog nivoa onda je to individualni čin nezadovoljnog pojedinca. Stranka se naravno ne dovodi u pitanje!
Nit valja stranka, nit valja Komsic u njoj... Pametni ljudi su davno jos pokupili prnje iz nje... Komsic da voli ovu drzavu ne bi se kandidovao za hrvatskog clana predsjednistva i dovodio ovu drzavu u stagnaciju.
Amra, dušo, zašto istupaš tek pred kraj mandata? Budi principijelna pa vrati mandat stranci ili se odrekni primanja. Evo ja sam svoj glas dao DF-u, samim time i tebi. Znaci, dobila si glas zbog stranke, a ne stranka zbog tebe. Hajde sad nam objasni kakva ponuda je u pitanju?
DF Ne volim zbog Komšića a glasao sam prvi mandat za njega, jegiba, kupio me nekom šupljom. Kad sam saznao da ga vozač čeka po 2-3 sata ispred zgrade da on ustane, spremi se i ode na "pos'o" u Predsjedništvo i tako godinama, pa onda opet godinama u Parlamentu BiH kao poslanik ni jednu inicijativu ili poslaničko pitanje, ili ned'o Bog pokrenut ustavnost nečega eto o kakvom se čovjeku radi, ma ljendohan i svi oko njega pa i ova starleta slična Konakoviću, što se ne odriču svega.
Ko je ova?
Kontala preko koke doci do drzavnog parlamenta pa ti nije uspjelo... ode ti u SDA podat nekom da te progura...
DF je najveca prevara, jer ih vodi najveci prevarant, nista oni nisu bolji od ovih trenutnih na vlasti hostaplera, ovi što istupaju moralno da su imali morala i pameti nebi ni pristupili, no maznuli su lijepu cifru i sada glume postenjacine.... gade mi se, kažu narod dao glasove, narod je stoka i nije bolje ni zaslužio, reolucija je jedino riješenje.... revolicija, lustracija, zakon o prijeklu imovine to su osnovne stvari za napredak sve ostalo je prica za malu djecu....
ne vjerujem ljudima koji poziraju sa rukom ovako naslonjenom na bradu
izadji onda i iz Skupstine a ne da budes nezavisna...to je isto ono...da ti je da se je*es a da ti ne udje i mozemo ocekivati u roku od mjesec dva, da ce ova postati pulen Tarika Arapcica...
Politika je,,kurava,, samo ako se ,,kurave,,bave politikom.🤗
Bas prava,,kurava,,i politička i ,,odsebe,,a alkos je ,,dno dna,,.😋
Fataj se razvijanja pite, od toga ce neko imati koristi!!
Znaju li ovi DF-u koliko i dali uopće imaju više članstva, i oni su stranka jednog lica i jednoumlja, tog Komšića, a hvalili su se da nisu kao ostale stranke i tako te šuplje priče.
izađi sad na izbore sama ako sto glasova dobiješ biće dobro...