Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška za načelnicu!!!
Valjda se sjeti asfaltirati put kroz tkz industrijsku zonu ili kroz Ozrakovice !
SAMO NAPRIJED NAČELNICE, MOŽE SE I BEZ SDA PRAVITI BOLJE SUTRA.
kako je slatka podero bi je prije braka
Babić staro bosnjačko prezime ,
Ko god je uspješan, jebivjetri iz SDA ga se boje. Tako i Halim. Amra je imala njegovu podršku, sad je ne podržava. SDA pomete svakog uspješnog i okrene ga protiv sebe. To dokazuje da ovi ljigavci iz SDA, iako ih je većina bilo u nekadašnjem SK, nisu naučili osnovu vladanja i nemaju državničku i političku svijest, već minderašku i mahalsku.
Seljast narod seljaste vodje nikad nece biti ovdje dobro .
Osladilo se, ko i Munibu onomad. Nek se izvaga da vidimo koliko je teška.
Gospođa načelnica me razočarala kao čovjek kad je svojevremeno na otvaranje Javne kuhinje došla u raskošnoj bizonskoj bundi do poda !!! S jedne strane sirotinja, gladni građani, sa druge strane načelnica u luksuznoj bundi, vjernica, sa hidžabom !!! Degutanto :(((
Margo, ne rise
okrenuli se zeleni protiv nje. smijesni su.
sretno mozda i uspijes sama
Vehabijka u politici?
Biva je odyeb'o efendija Cerić pa se sad sama mora borit za fotelju... Kladim se da su joj šanse minimalne, živi u seljačkoj sredini i okruženju gdje hanuma samo sluša i služi ... ! ! !
prvo pročitaj tekst pa se još i raspitaj ako ne kontaš. već 3 godine je gradonačelnica visokog. toliko o okruženju
@tarcin11.... Tri godinice, i nikad više.... Ne da SDA ... !?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U sto je Amra pred kraj mandata razvila smisao za humor :D Ako za sugradjane smatras turke onda ste itekako dobro suradjivali, a o suradnji sa ljudima u Visokom ti najvise moze posvjedociti nevladin sektor i omladina. I jos jedna mala ispravka za kraj mozda si "bila" nacelnica svih gradjana, ali samo mozes da se nadas da ces to biti i dalje ;)
Pozanjem najmanje 50 Visocana i ni jedan nikad jednu ruznu rijec o njoj nije rekao. I zasto bi? Malo mjesto koje bolje stoji od vecine vecih gradova! Ljudi gledaju na biznis, gledaju da napreduju a ona sa njima. Pa Visoko proizvodi skoro koliko i Sarajevo.