Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
56

Amira Medunjanin u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Jučer je u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa održano mnoštvo zabavnih aktivnosti, a također je predstavljen i novi sadržaj – Dr. Oetker kulinarski show.

Djeca su jučer u Argeta Junior Play House učila o energetskoj efikasnosti na GIZ radionici o energiji, a danas će za njih u igraonici biti organiziran niz zabavnih aktivnosti. Napomenut ćemo samo neke od njih: učenje engleskog jezika, gledanje crtanih filmova, igranje uz Wii...

Od 15 do 16 sati će djeca učiti o reciklaži, dok će im najljepše priče Braće Grimm čitati mladi glumac Kemal Čebo od 18 do 19 sati. Djed Mraz će danas, posljednjeg radnog dana u sedmici, u svojoj Coca-Cola kućici biti od 16 do 20 sati.

Jučer su se djeca na Happy :))) Stageu zabavljala u okviru veselog druženja sa maskotama, uz muziku DJ Jasmina. Danas će se djeca u 17 sati na Happy :))) Stageu moći zabavljati uz Magic Show.

Jučer je u Sarajevsko pivo Holiday Pubu održan i prvi kulinarski show za odrasle, zajedno sa Mladenom Jeličićem Trokom.

Danas će od 13.00 do 15.00 sati u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu biti održana promocija turističkog vodiča i kulturne mape grada Sarajeva. Višejezična brošura i mapa predstavljaju tri kulturne rute, nastale kao rezultat projekta "Sarajevo – na raskršću svijeta", čiji je idejni tvorac i implemenator Fondacija Mozaik.

Sinoć je u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u okviru još jedne Bruno Banani večeri nastupio klupski bend Undergrounderi, koji se pobrinuo za odličnu zabavu u Bruno Banani ritmu. A večeras će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, u okviru Badel 1862 noći, svi posjetitelji i posjetiteljke moći uživati nastupu Amire Medunjanin i njenim vrhunskim interpretacijama najljepših sevdalinki.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u narednim danima biti objavljivane putem medija i sredstava informiranja, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, kao i putem Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala i Instagrama: sarajevoholidaymarket.