Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkus. Od države. od suda, od svega.
Hvala Vijeću Suda BiH
Allahu ponizi murteda dubravka čamparu i ostale tagute i na ovom i na onom i kazni ih najtežom kaznom. Amin!
Pa i ja sam planirala da odem u Siriju,nekad.I u Ameriku i u Španiju i u Grčku i u Australiju i u Egipat i u Maroko...al niš od toga.Ne bi me čudilo da me i uhapse zbog toga.
Budala. Svi bjeze iz Sirije a on bi tamo.
Evo počeo me je kliks već nervirat.Zadnjih par dana ne možeš ni dat ni dobit plusa na komentar.Haman uveli CENSORED PRESS i kod nas pa top komentare izbacuju po svom cejfu.Imo sam par dobrih komentara, imali su potencijala da uđu u top al' eto ne daju dželati.Ako ovako nastavite, ostace vam samo Fahrini botovi i troleri.Ostace vam NEVESINJSKAPUSKA, PSIIZNADLJUDI, SRBOZDER i tako ti klocevi.Nema više ni Šaranove paranoje, ovaj kliks je izgubio onu svoju čar. 3,14ZDIM
@donniebrasco Tebi merak dobit plus? hahaah
Ogledalce se ne javlja više a Šaran fali nisam mislio da ću ovo reći ali fali stvarno usred gužve da se ubaci Paranoja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)