Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facebook grupa Pomoć za Amilu Džinović. Oficijelna web stranica http://amila-dzinovic.info/
Pokrenuta je kampanja za prikupljanje sredstava za njeno izliječenje, Vaš doprinos moguće je uplatiti na slijedeće račune: Za uplate u KM: Naziv banke: Unicredit Bank dd Broj računa: 3384402148396592 Broj partije: 45000143004 Za devizne uplate: Naziv banke: Unicredit Bank dd Broj računa: 3384402148396592 Broj partije: 45000143101 Za uplate iz inostranstva: Naziv banke: Unicredit Bank dd Broj računa: 45000143101 IBAN: BA39 3384 4028 4839 7965 SWIFT: UNCRBA22
Amila uz tebe smo
Ne želim biti nepristojan ali oni Bosandžerosi koji , ovih dana , idu u zetru kod onog varalice Mekija, da su sav onaj novac uložili u fond protiv karcinoma, imali bi novaca za liječenje ovakvih slučajeva. Ali Bošnje od njihovog sujevjerja ne može odvratiti ni genocid koji imaju iza sebe. Bošnje jednostavno ne žele se okrenuti nauci nego se drže parapsihologa kao pijan plota. Država ne može,iz vlastitih izvora, obezbijediti uslove za liječenje zloćudnih i teških bolesti ali zato narod može...markica po markica uložena u Zdravstvo i imali bi.
@Zalosno Slazem se u potpunosti.Kosa mi se dize na glavi kada vidim podatke o milionima maraka (!!!) koji se izdvajaju za \"povratak u drustvo\" tridesetak narkosa koje niko nije tjerao da se rokaju u kampu u Rakovici, a kada nam djecu ni krivu ni duznu, kao sto je i Amila, napadnu bolescure onda drzava nema para za njihovo lijecenje. Ma, uzas jedan i strahota!!! Amilice, drzi se i zelim ti sve najljepse.
Misli li iko od ove politicke ga.madi bilo sta uraditi da djeca ne umiru zbog neadekvatnog lijecenja,korupcije ili nedostatka novca.Da Bog da im djeci trebalo.
hajmo narode, hajmo... imamo, mozemo, moramo. Svaka marka je vrijedna.
Draga moja samo hrabro, bit ce sve u redu!!!
Pomozimo ovoj lijepoj djevojci da ozdravi...Amila PUNO SRECE
Pomozimo Amili ... Nadam se da ce uspjeti skupiti 500.000 km ... Puno je novca a jako jako malo vremena...