Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako ali sigurno zenica postaje urbani centar bih svaka cast zenici sto svim silama izbijaju pa.pa.nluk i pokusavaju taj mali komad ove zemlje lisiti uticaja tu.rb.o folk kulture, samo naprijed
@realan kako da uspostavimo kontakt s tobom, uzeli bi rado ?
@DoCtoR - Dođite ba i uzmite ovu iz Zenice, ionako će to naši huligani pokvariti
Dajte ljudi mi iz DObojaaa zelimo skatee vec godinama i nikako..pravili smo sebi rucno ali nije to to...Moze li za nas nekakva donacija..Ili barem da nam kazete kome da se obratimo. Imamo odlicne momke sa rolama i skate ali nemamo gdje da pokazemo to sta znamo i da vjezbamo nove stvari..Zato vas molim da nam malo pomognete..S postovanjem DoCTOR....:)
BRATIMLJENJE
THANK YOU USA !!! PREDLAZEM STANOVNIKA ZENICE I PRISTINE.
srusimo caffe Olimp i napravimo skejt brdo