Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Neki od sugovornika izrazili su zabrinutost da će član Upravnog odbora, koji je lojalan Bakiru Izetbegoviću i njegovoj frakciji u SDA, surađivati sa svojim nacionalističkim kolegama Srbima i Hrvatima kako bi Upravni odbor prestao kritički izvještavati o političkim liderima". Znači već postavljeni nacionalistički Srbi i Hrvati po njima nisu bili problem ali kada je Bošnjak u pitanju onda je to opasno.
Danas svjedocim u jednom novogradskom naselju Baketovom naseljavanju stanovnistva iz arapskih zemalja i ne mogu da se nacudim njegovim metodama da se nekad elitno naselje pretvori maltane u azilantsko baketovo naselje... Javni servis je njemu nista, jos malo pa cemo se zvati Malezija, Maroko ili Turska br.2. Covjek dozvolio da nam se gazi nacija, jezik, ident., kultura, tradicija, obicaji... Mi smo bosanci i hercegovci nas dom je BiH, a ne Malezija!!!
od koga su hare i bake naučili kako se vlada medijskim prostorom da nisu sami patentirali meybe
Ma jok ba oni zele kontrolu nad cijelom zemljom,hihhihiiiiii i svega sto je u njoj.
Smuči mi se kad vidim neku novu vijest vezanu za ove političare.
Jadan tutkume kakvi Amerikanci dali kod očiju nevidiš šta rade u svijetu.
Sve više će se otkrivati dokumenata koji dokazuju da Bakir jest lopov, lažov, kriminalac, a evo ga dovode u vezu i sa muslimanskim bratstvom ( terorističkom organizacijom ) pa nisu isključene ni sankcije od SAD ...!!!
Ma sta znaju Ameri i Evropa glupi su oni, mi smo najpametniji zato nam i jeste ovako!
Ono što me raduje je da narod šuti. Ne buni se i šuti. Velika većina 99% građana samo trpi i šuti. Znaju oni u RS-u da ih Mile pokra do gole kože. Znaju u Mostaru da je Čović pokrao što se ukrast moglo, Znaju u Sarajevu da Bakir skuplja 2 milijardu i da sa Sekom radi na trećoj. Zna narod vidi da nema šta jesti, da ga pokraše, kožu im zguliše vladajuće Željke i Fadili Moglo bi se nešto i pozitivno desiti.
Sutra ce objaviti nesto o Miletu i Covi, i onda ce reci, moglo bi biti rata u BIH.
I onda u to SDA jato dijelom upadne i Klix.ba i njegov forum pun njihovih stranackih botova...
Mislio sam da i ti Amerikanci imaju nekog pojma. Pa ako protiv koga mediji rade, onda su bas protiv njih dvojice. Ali na srecu, narod ZNA i narod PAMTI... dva istinska borca za drzavu BiH.
Gdje je novac od akciza za puteve? 8 milijardi se skupilo do danas. U sta su ti borci iste pare potrosili?
Viva Angela Merkel
Kakve nebuloze Amera i njihovi izvještaji, ovo sto je objavljeno jeste kampanja protiv Izetbegovića. Amerikanci i njihove sluzbe su ponaosob sa svakim predsjednikom započinjali ratove te na taj način pogubili Bog zna koliko nedužnih širom svijeta. Bave se samo nama dok manjine pogotovo Hrvati kontrolišu finansijsku krvnu sliku i sve ono sto je GOLEMO, nama mrva i prokleti DEJTON i još CIA za vrat.
To im je od zelenih dato, oni cine kompromise na stetu BiH, cinili su i 90-tih, cine ih i danas. Ko je bio u koaliciji s Karadzicevim SDS do rata i Bobanovim Hrvatima? 5.6. 1992. godine, mjesec nakon famoznog napada na predsjednistvo BiH iseljena je Marsalka bez ispaljenog metka. Kako? Ko se zvanicno 94. odrekao jedinstvene i cijelovite BiH i pristo ne federalizaciju, pa poslje u Dejtonu sve to potvrdio?
Pa, bolje i pod kontrolom bakira izetbegovica nego bakira hadziomerovica..
najbolje bi bilo da se i ti sa njima nosis u 3 p.m. zatucane
koja hrpa sranja... taj izvještaj je rađen u vrijeme kada je Zlatko Lagumdžija preko Bakira H.. iz kafane, doslovno uređivao "60 minuta" i kompletan informativni program na FTV, JAVNOM emiteru to im je nekako - promaklo :)))
ne znam sta je sporno SDA je preuzela FTV i slobodnu bosnu odavno
Preuzeli su oni gotovo sve, ako nije u njihovom vlasnistvu, onda jeste u vlasnistvu bivsih aktera te stranke, kao npr. Patria i TV1.
@VlahoRemovex zato se i zalazem za njihovo ukidanje