Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj entiteti, valjda entitet eres. Konstantno nas izjednacavaju sa genocidasima
Haha kme kme
eres sta ti je eres lijepo kazi brate Republika Srpska
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rata neće biti jer mirnog razlaza neće biti. Tako daj da pravimo zemlju za našu djecu i unučad. Sve ovo zamlaćivanje ostavljanje prostora koruptivnoj vlasti da svoju djecu i unučad obezbijede za sloidan život naredna dva stoljeća u nekoj svjetskoj metropoli dok naša budu morala vraćati kredite koje su oni pokrali.
Americka krava....gledaj kakva je,kad vidi se onaj senilni bajden,sta prestavlja najvecu silu na svijetu,fujj
Američki Ustav garantira svakoj njihovoj saveznoj drzavi pravo na odcjepljenje i osamostaljenje...samo njima je svima bolje unutar USA-e. Da li je npr rep Srpskoj u buducnosti bolje ostati unutar BiH ili se osamostaliti,mislim da to srpski narod treba odlučiti...i nitko drugi.
Tito i Kardelj su genocidom pobili 20.000 etničkih Švaba Gotschen iz Kočevskog kraja i bacili u jame rudnika na Koč. Rogu. Slovenci su Hajvani ko Hrvati.
Drugi portali baš i ne pišu isto kao klix
Ko da ova šta zna, a neko ko se zove valentin a nije cigo, podnosi izvještaje o zemlji koju bi trebali smatrati domovinom
samo prica i prica
Amerika bukvalno potvrdila BiH sa entitetima a bošnjo idalje plače "Heljp Bajden, heljp"
Korupcija je kod nas na svakom nivou doslovno, svak krade u nekom svom rangu, gdje moze, uzasno drustvo
RS definitivno treba ukinuti
Mi bi da se odvojimo, od RS-a, al nam Mile ne da???😜😜😜
Kad prije vako ostari Obaminca?!
Drugim rijecima...Izmjena izbornog zakona u korist gradjana a na spram mrtve glave etnofasistima Dragana Covica i ovih iz vrha zagrebackog HDZ-a koji ga loze.
sta ce sad sumski smrdi... auuuuu... a jos 700 mil. duga ide... auuuu
Korupcija da , najveći vid korupcije cijeli balkan. Ne poznajemo da moze i drugačije, svaka partija i svoj vid korupcije i sa tim zadrzava svoje glasače a sebe u fotelji . To je cilj .