Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu granatu poslali branitelji grada Mostara iz istočnog dijela?
tuzno, ali i lijepo - nikad zaboravljena! :)
Kad se danas priča o ratu uvijek se priča u vezi kolektivne odgovornosti... to je žalosno... bilo je bande na sve tri strane ali uz tu bandu ne treba svrstavati cijeli jedan narod. Pojedinci sr.anj.a prave i tako će uvijek biti, ali kad se prestane kolektivno osudjivati onda će ti pojedinci postati beznacajni i sami sebe dovesti do sr.anj.a.
Hajmo sad tvrdit' da su Bosna i Bošnjaci krivi za sve, a da su svi ostali žrtve! K.r.e.t.e.n.i nerazumni!
Evo nasao sam clanak o ovom slucaju na netu: Ona je poginula na liniji u ratu sa uussttaassaammaa dok je pomagala ranjenom uussttaassi, tako da mi nije kkuujje zao! Evo link pa ko hoce nek cita: http://www.people.com/people/archive/article/0,,20107228,00.html
Clanak nema logike iz vise razloga. Do septembra 1993. godine poginulo je najmanje i preko 2000 ljudi u Mostaru. Drugo, nedovoljno informacija, granata pala u zapadni dio grada? Pretpostavljam da se to onda desilo pocetkom 1993., s obzirom da i clanak sam kaze "20 godina na danasnji dan". Rat sa uussttasama je poceo 1993. godine 9. maja, a nijedna granata nije ispaljena iz "istocnog" u "zapadni". Na "zapadni" dio su padale granate od aprila 1992. do maja 1993 od cceettnika, pa se onda nastavilo od 1994. pa do 1995. od strane cceettnika. Ovo je clanak narucen od nekog uussttaasse, urednika ovog portala kako bi skrenuli paznju na jucerasnji uussttaski teroristicki napad u Mostaru!
i jos jedna stvar. Pise se Collette sa dva T a ne Collete...
Nego gdje se nalazi mrljovino u-s-rana ja kad idem za Mostar ne prelazim nikakve granice a i u gradu idem gdje i kako hocu, imam par sokica koje moram podmiriti hehehe vise vole obrezanu tuki nego hljeba se najesti
covjek nije dosao prvi put u Mostar nakon pogibije djevojke, taj covjek dolazi SVAKE godine u Mostar kada je godisnjica njene pogibije i ostaje po gotovo cijelu sedmicu... provjerite podatke prije pisanja clanka!!!
...vidi, što se šovinisti prepoznali...znao je bravar gdje vam je mjesto... @@commi ...ako impliciraš na aliju, isti je samo loše zamaskirani šovinista...
Pitaj roditelje i prijatelje sarajevskih Romea i Julije! Sta su zivoti dvoje djece za tako "lijepu" propagandu? Mozes prozivati soviniste, ali, vjerum mi, izmedju soviniste i licemjerja, koje ce opravdavati i ubistva djece nacionalnim interesom, biram sovinistu. P.S. Nadam se da si bar ostavio odvezane pertle.
Sta ce ovo biti pa se naprasno promijenio nacin gledanja na civilne zrtve rata? Kako ce to podnijeti jadne dezrune zrtve koje su se samo branile? Vasim komentarima sve one crvene stolice na Titovoj gube smisao i postaju samo simbol licemjerja, jer nije vama zao zrtava nego ih samo koristite za propagandu HALASO TERORISTICKA!
@Hapa u 23:24 Primjeni onda to i na Srebrenicu. Civili pomagali islamskim teroristima pa zaglavili, pa, da te citiram:"Big fucking deal.". Na sta se onda vi bunite?
Sta rece i osta ziv? Collette je 27-Sep-1993 bila 348. zrtva u Mostaru? Kakva bezocna laz. Ta gospodjica je prije mogla biti 5348. zrtva u Mostaru ali u ovom slucaju bi i Bosnjacke zrtve bile ukljucene u brojanje a izgleda da je autoru teksta smrt ove populacije bitna kao i pomor komaraca (o pomoru ribe sigurno bi se digla puno veca frka)
Ja sta je ovih fasistickih g.o.v.a.n.a ma ni 100 godina rata vas nece naucit ama bas nista.Crkni te u svojoj gluposti i neznanju bjednici
ubila je muslimansko teroristička armija bosne. normalno je da se nalazila na hrvatskoj strani, jer bi je mudžahedini i talibani ionako razapeli da je bila u istočnom dijelu, koje je kontrolisala muslimanska armija bosne. fuck muslem terorist and taliban.
nemoj svog djeda gazit bolan, šta ti je, kud ćeš na djeda??