Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opaaaaaaaa
oooo mirsad kukic je pun pogodak... lopov svih lopova
CIJELOJ GENOCIDNOJ TVOREVINI ZVANOJ ERES TREBA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Amerikanci i Europo ukinite naše tužilaštvo i sudstvo zbog pomaganja i učestvovanja u korupciji zato što 25godina prave se slijepi, ukinuti naše tužilaštvo i Sudstvo i dovedite nam EU ili Američke tužioce i sudije, plaćat ćemo ih od plata da samo stranci dođu ovdje i preuzmu pravosuđe da se očistimo ovih naših domaćih lopova
Tijani bih sve oprostio 😂 Neka nje
Ovaj ne zna dvije rijeci sastavit...
A vidjeste li račin što je Bakir napravio, Beč VIP uskuge 2.260.000 Eura, hoće li ko tarlahati ove idiote redom
Cuko sta sad,,,jos lajes
odlicno sto vise sankcija za sto vise ljubavi medju narodima
Ovo će ići malo dublje i detaljnije sa sudskim epilogom
A gospon savjetnik šta ima? Nahebem ti se one sa putovanja smradu
Je li moguce da su I celavici uveli sankcije? To im nije bas pametno,celavice su zajeban narod :))) Sad ce biti -politicko Sarajevo ovo,politicko Sarajevo ono! Pravda za celavce :))
Kakve crne sankcije? Kome? Zabranjen mu ulazak u US, oni su samo sebe zaštitili. Ako ne završe na sudu barem, ovo ne znači ništa apsolutno.
Bez obzira. Ovo je prije svega sramota za cijelu BiH. Etno-nacionalisti pokazuju jos jednom nesposobnost da izgrade pravnu drzavu...potrosili su 30g nasih zivota
I jesu gringosi zestoki ovi sa slike
Neka su ovog zubatog ustrojili
E moram priznati da sam se najviše obradovao sankcijama ovom lažnom Bobanu Rajoviću
Mirsudin je lopovcina na kvadrat.
Jednom dooovnooo sunce je zasjalooo i rodila je majka kukuuuuu uuuuuu huuuuu svu bagru na listu!