Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujagr, da vam nije bilo Amerike bili bi zbrisani sa lica zemlje, htjeli vi to priznati ili ne. Zato na koljena pred Ameriku i da kevcete dok vam gazda ne baci novu kostku da je donesete!
najbolje bosnjo onda da vas ameri posalju kao saveznike u afganistan,...mnogo ste opasni ,a i taj vam je nivo,sa cakijama da se koljete
Lako vam je bilo protiv srba kad smo ih mi umorili....
Tacno,Amerika je pocela i zavrsila rat u BiH.
e najludje ove bosnje,koje smatraju da je jna njihova,pa mi stvorismo jugu,bosnje uvek bile protiv nje,i u I i II.svet.ratu srbi tamo,srbi vamo
Pa zar mislis kad bi sve to bilo upotrebljeno da bi ti sad sedio i kucko tu na kompu????
A vi vlasi ko niste imali nikoga iza sebe?Pa zar vam nije dosta Srbija bila i 5-ta sila voja u Evropi JNA? Koliko prednosti ste jos trebali protiv golorukih bosnja? Nezaboravite da se usli u rat 1992 sa preko 700 tenkova na BiH teritoriji + Srbija sa oko 2000 tenkova i helikopteri, i migovi.
a Vasa Vviteska,a nasa armija HEROJSKA,opet mi bili u pravu kad kazemo da bez nekog jaceg iza sebe mozete samo da nam pu.ITE
Naravno da je Amerika vodila te ratove....Iskoristila je Srbe da se muslimani strpaju dva tora u Europi: Tor Kosovo i Tor na 24% BiH teritoije.. Da je ostala Juga bila bi to najveca islamska drzava u Europi i prijetnja Europi, ovako RECI CEMO IM DA SMO IH SPASILI I BILI UZ NJIH, A USTVARI U TOR... God Blees Amerika
eeeeee yeebo ti sebi matereshinu koja te okoti....sta si ti osvojio otac te poossroooo. isto ko i srbi, pravite mitove od poraza.
Sada je jasno onim tzv. borcima sto protestuju i traze penzije da su u zabludi. To i ptice na grani znaju da oni nisu dobili rat nego su im srbi dali slobodu i teritoriju pod pritiskom MZ i amerike. Hvala ti Richard Holbrooke za veliko priznanje.
A ovi mo.snjaci jos zive u uvjerenju da su dobili rat
Moro sam ici krave odbit a i sarenka mi izgleda trazi vola.
Richy boy... eto sacekacemo da pobjedite u Afganistanu, da vidimo kako cete izaci iz njega povijene guzice. Osim toga, zamolio bi te da kad startujete sledeci pobjedonosni rat, da sve izbjeglice primite sebi u Ameriku. Mislim, red je kad im samovoljno uvodite \"demokratiju\" da ih primite sebi u kucu, a ne da druge zemlje placaju vase zveckanje oruzjem, jer su tamo ko biva ugrozeni vasi interesi. Zahvalni Pero....kako koji Pero, pa onaj koji vam ga....da..da taj!
@Kotromanic Jah oni su nas nasankali a mi se sve opirali. Mani suplje. Jesu iskoristili i produbljivali, ali da su oni sami krivi, to nije.