Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dide Bajden, pusti prazne stavke, šalji marince i za njima tomahavke!
halo majmuni yebbbo vam rat svima mater bolesnu. idite na livadu i jedni i drugi i treci i pucajte i udarajte se do mile volje. mi normalni bismo da odgajamo djecu da zivimo volimo i druzimo se i ne izgubimo sve u zivotu radi vasih bolesnih ambicija. mrs u pm majmuni ratoborni
Dodik ovim lizanjem sa Rusima bukvalno sjece granu na kojoj sjedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Puca Amerima i za Srbima i za Bosnjama i za Hrvatima. Njih he be sto su Rusi i Kinezi dosli na ceremoniju
Trebamo od Amerikanaca kupiti 20 lovaca bombardera pa taman da ih otplaćuje 5 narednih generacija...
Vučić danas u Priboju. Meni se čini da će tamo prije pući nego u Bosni...
Ustavni sud nije zabranio proslavu 9 januara,već obilježavanje na taj dan 9 januar a Brčko je slavilo drugi dan 10 januar.Sta je sad problem.Znaju li ovi ameri o čemu se radi uopšte.Kakvo uznemiravanje povratnika.O čemu vi pričate.
Зашто је толико споран средњевековни заштитник Цариграда, али и "Српске земље Далмације, Босне, Захумља, Травуније, Диоклитије и Раса" којом су владали српски велики жупани (Теодосије 1236. Беч, 1794)?
Narod je glup, izborna godina, ovo odgovara svima, sankcije i našima za toliki kriminal, ovo su ublrhe za ovce da opet glasa svako za svoje nacionaliste a neka nema hljeba ko god puši ovu šuplju i ko podtmava i Dodika i Bakira i Čovića, provjereni recept za budale
Kakve istrage, hajde kao neka lafo reakcija, da ne bude ništa se ne poduzima, šta ima da se istražuje, sve je jasno.
Boga mi neko zatišje sa nacionalističkim temama danas... Narod će pomrijeti, nema nacionalizma, kao hljeba nasušnog.
RS je jad i cemer pola im je tih jadnih gdradjana zaposleno po Federaciji,kada prolazis kroz te gradove kao da si se vratio u 18 vijek koliko je sve pusto i zaostalo.Feneradija je takodje u qurcu ali je svicarska za njih.
lupite sankcije i srbiji pa neka onda pjevaju
Cirkus .
Džaba se ložite svi. Rata neće biti, ni podjela. BiH duguje velike novce EU i Americi, da se zarati sve bi to propalo. Da se BiH podijeli, opet bi propalo. Političari u BiH, osim što zaj.baju i pljačkaju narod u BiH, sad počeli isto sa Europom i Amerikom. Čekaju ih sankcije. A narod svijetla, budućnost u civilizaciji i Europskoj uniji. Ko nije za civilizacije, ostat će mu cesta prema Srbiji povezana s Turskom i to će mu biti sve.
A narod čeka svijetla budućnost u civilizaciji
i opet cemo slavit sledece godine 🤣
Zivjela USA🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Uznemiravanja povratnika hahahahahahahahaha
Baš e..a zadojena SANU horda je baš proslavila kako dolikuje, pjesmama o klanju, o krvi, pucanju u džamije..al nije niko ubijen što je itekako pozitivno tako da ovo još jednom pokazuje kako je čitav svijet ustvari protiv miroljubive SANU mase
I ja pozvao banku za neki nepovratni kredit, al mi se niko nije javio