Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravili Dayton, i milon koljena odlucivanja gdje svak svakog moze vetirati i onda kaze eto dogovorite se. Jebo vas MD.
@Drynska ma salis se!
drynski....jedino se vama vraća od genocida u balkanskim ratovima pa nadalje, samo ste retardirani do bola i ne kontate da sami će te sebi dohakati, pamet u glavu a guzicu uza zid inače vam šljiva Tarabića ne gine!😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala ti pametni covjece na mudrim rijecima.. kako bi bilo da USA ima 5 predsjednika (bijelac, crnac, indijanac-jedini pravi amerikanac, latino-amer i azijat-amer) i da su svi 'konstutivni'... da vidite ljepote i vitalnih intersa. Uz pomoc domace stoke, napravili ste maskenbal od BiH i sad ko ku.r.a.v.ee dobacujete sa strane 'dogovorite se' a znate da ( u postojećem sistemu ) dogovor je nemoguc.. koje hipokrate
Bili smo u trenutak da uradimo poso kada je Peti Korpus bio pred vrata Banja Luke majmune jedan - vi ste nas zaustavili i onda nagradili genocidnu tvorevinu sa entitem koji moze da blokira svaki korak naprijed, pa se onda cudite zasto ovdje nema napredka. Nema napredka dok god ima republike šumske
Dejton nisu napravile UN iako su jedino one na to imali pravo. Dejton je pokazivanje američkih mišića nesposobnim evropljanima i tada propalim rusima koji su tu bili samo ikebana. Zato će amerikanci čuvati a pojedine evropske sile koristiti svaku priliku i razgradjivati Dejton kao što su to već neki visoki predstavnici radili.
Za amerikance je Dejton pragmatično rješenje dok je za evropske sile to mina na daljinsko upravljanje koja se teško može kvalitetno kolonizovati i njome upravljati. Iz tog razloga su Srbija i Hrvatska danas više kolonije i mnogostruko više prezadužene nego Bosna. Dakle, nema prijatelja i jedino ste bitni sami sebi.
Pa Reeker vi ste ostvili ovdje ne dovrsen posao pa izvolite i dovrsite a nemojte prosipati supljake poput istalih ovdje nadzocnih iz MZ.
Mi sami trebamo Ruse ubijediti da podignu veto na rezoluciju o genocidu? E jeste junačine
50 posto stanovnistva se ne osjecaju kao bosanci i hercegovci.sta lupetaju.
Vi ste nama zakuhali kasu, na nama je da je kusamo.
svi će Srbi pod jednu šljivu
Bitno da je Komsicu bitan Peljeski most
Koje probleme? SDA prdobalije nam govore da nemamo problema i kako je ovdje med i mlijeko.
Ovo je samo kupovanje vremena os strane zapada, dok se Kosovo ne završi , a Srbija " privede" tamo gdje zapad to želi... Poslije toga na red dolazi BiH itd ... Do tada toplo preporučujem svakome da čita sabrana djela eminentnih srpskih književnika , braće Tarabić. Tamo sve piše i jasno je svakome , a i odvija se na terenu ; Slo , Cro , Makedonija , BiH , Montenegro, Kosovo , ....???
Nema ko jarane, pa kod nas ti fali jeno 200 000 ljudi u sluzbama, administraciji, ministarstvma i drugim slicnim institucijama...
Recept kad imas moze sve ☝️💰💰💰💰💰
U pravu je lik.