Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Dodik potpisao NATO???
Vezi gace Milorade.
Dođu američki vojnici u Bosnu Naši: Bosna primljena u NATO 😒
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
SAD ima samo jednog saveznika - IZRAEL.
pa gledate li sjednice savjeta sigurnosti UN - SAD blokira sve osude Izraela
Jel' ovo okupacija, aneksija, ili sto...jesmo li to usli u nato a ja ne znam...je li nasa vlada kvislinska vlada....pita li se ista naroda u BiH, zelimo li stranu vojsku na nasem teritoriju....sutra kad dodje ruska vojska vjezbati u BiH na poziv jednog clana predsjednistva to ce biti neovlasteno upadanje u nasu zemlju...nije ovo pozitivno kako se prikazuje u medijima ...
Prvi svjetski rat je zapoceo ovdje, da ne pocne i posljednji ....
VOlim ga kao da je naš vojnik
Iskreno, ne znam otkud ovoliki broj ugojenih vojnika u SAD-u....
Klix debilix
Gle ironije.. Koliko su bosnje jadne da ne znaju ni same ali da ih prosvetlimo malo. Na temi Iraelsko Palestinskog rata pljuju po ovim istim Amerima koje ovde sada hvale i docekuju maltene cvecem :D E moji vi, da imate malo obraza iste bi ispratili momentalno u SAD.
Tesko je biti bosnjak, sluzis samo da bi preko tebe neka sila hebavala druge narode. Nekad bila Turska sad nas amerika prca preko istih.. bosnjaci ako zele biti narod i nacija i graditi svoju historiju trebaju uzeti bosne koliko ih sljeduje. Al to amerika prva ne bi dozvolila jer bi izgubila uticaj. Ovako prc svima.. i onda kazu pocinili na nama genocid..
i onda neki neupućeni kažu; tzv. bosna NIJE U NATO-u?!?!
Amerika drzi bosnu da bi ostvarila uticaj na ovaj region, isto kao sto dole drzi Izrael.
Nama ne trebate svakako ste sve zasrali, vec idite jos juzno dole u Palestinu tamo ste potrebniji
Damn baby
Skroz kulturno , na nivou...Civilni avion , izašli bez ikakve pompe , ...postrojili se .., prtljag i oprema već ih čekaju , ...ponašaju se ko u svom i na svom..Tako i treba , štit od Baltika do Sredozemlja...PS: a neki bi da se mobilizuju.???
Skidaj gace rudonja, stigli ameri
Welcome to Bosnia and Herzegovina brothers. We hope that you will do a good job so that we are very good prepared in case the agressors who committed genocide in Bosnia don't do it again. Thank you brother, God bless America!
Bolje da su otisli da pomognu jadnom narodu Palestine, nego sto poziraju po Bosni, jah.. oni podrzavaju izrael..
Call of duty - dodik vs nato