Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se nema a u Bosnu se na praksu ide ... (niđe veze al et)
Ovdje mi štošta nije jasno.Jutros portal BiH zaostala turistička destinacija,loše pruge,loši putevi itd.A ovi oduševljeni.Sto ljudi sto čudi.Iskreno,nisam baš za neku veliku navalu stranaca u BiH.Bojim se, pokvarićemo se,pa kao crnogorci svojevremeno naplaćivat i čašu vode iz česme.Ali svakako sam za čistije gradove i sela,veću turističku obrazovanost i kulturu.
ameri su najobicniji lesinari volio bi naletit na jednog,a svakako su svi arogantni pa ga samo koljenom mazit po glavi. koje su to interešdzije,a sve ove zemlje u EU osim slo, i HR imale su svoje zemlje u africi koje su domaximuma iskoristavali,zato danas i imaju jos nesto para ali polako samo zivi bili pa vidjeli.
@GT.... jos jedan ludjak van zatvora?? .. ili je to samo sala lokalnih mudza koji pod okriljem ovakvih sajtova leze i reze.. cekaju, zvijeri, da skoce kad bude pogodno... jadni vi i jadna vam cuna, sve se slilo u nju iz malog mozga, veliki mozak - nepoznat
ste smijesni, naravno da im je tu gotiva , s parama koje imaju.. zato i hoce da se vrate, ne zbog vas, i vasih problema.. jer uvidjeli su da lahko mogu manipulirati novcem kojeg posjeduju.. tesko da tako nesto jeste ostvarivo igdje drugo na svijetu... trenutno.. cak i najsiromasnije zemlje afrike i juzne amerike su skuplje.. ali vazno je da smo bosnjaci :)
NA AUBIH NAŠIM STUDENTIMA NEMA AMERIČKE DIPLOME I KOLIKO ZNAM STUDENTI SU MORALI PROŠLE GODINE DA SE SAMI PREBACUJU U DRUGE ZEMLJE DA BI ZAVRŠILO ZAPOČETI STUDIJ I VELIKI BROJ STUDENATA SVOJA PRAVA TRAŽE PUTEM ADOKATA I SUDSTVA,NOVAC IM NIJE VRAĆEN I OSNIVAČ DENIS PRCIĆ JE NAJVEĆI REVARANT U BIH I ŠIRE
UBI.IJ ZA.KO.LJI DA SR.BI.N NE POSTOJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cedo koljem i ja dete rdjalom konzervom od pastete i razbijenom pivskom bocm tebi trbuh da sjecem na komade ma>mi.cu ti ce,tnic,ku je.b.e.m ali kad je .mrt.va al jos vruca!!! ETO TOLIKO pa ti nama uzivaj na KLIX-UU +-_U_-+ Po.kla.ce.mo vas sve samo kada dodje sveti dan!!!!
bjelosvjetski ublehasi - dosli na foto-safari, a ponekad i pomilke jadne napacene zivotinje
For girl with blond hair: Darling you are so cute :) Kiss.
Obicne spije, CIA analitici .. Dosli praksu raditi na brdovitom Balkanu ..
Daj nek mi neko nabavi ime i prezime, mejl, br.telefona ili sta god od decka u sredini na prvoj slici!!
Mogu se kladit da ce nakon odradjene prakse svi se vratiti u SAD, jer su bili odusevljeni svemu u Bosni...
AUBIH na vrijeme poceo sa reklamiranjem
haj ljudima OK.,ali prirodom to ne kontam nikako
@12 Ja bi prahno i crnu, nista joj ne fali, mada loma premalda za mene:(
Dvije stvari: 1.) Ovu plavu bi *ebo 2.) A čim će drugim biti oduševljeni nego prirodom tj. onim što je tu došlo samo po sebi, pa neće valjda biti oduševljeni stupnjem druđtvenog razvoja