Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivizam ali sta ces vjerovatno ni Dzeaferovic ni Komsic vise ne mogu da trpe vepra. A RS nema dinara a kamoli da ratuje.
Znam da vjerovatno želiš sam sebe ili narod umiriti ali sve dok su nam ovakvi na vlasti neće kod nas biti mira, već redovnog straha od novog rata
vepra ne podržavam....alternativa ???? da nisu ostali političar? dont't think so
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik će odvesti RS u pakao,a srpski narod možda u nestanak.
Ako nisu nestali u WW2..što bi sada?
“Karma is a bitch!”
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima taman onoliko Hrvata koliko ima Bosnjaka u Srbi a Srba ima sto jes jes
Dragi amerikanci i europljani,VI STE STVORILI DODIKA,VI GA MOZETE I UKLINIT.samo on vama odgovara,iz kojih razloga to samo vi znate.Ili da vam ja odgovorim?Ok.cjela EU,oko 50 miliona kršćana boje se 2 miliona Bošnjaka,zbog čega radi čega se boje,i svi vi ste krivi za neuspjeh BiH,da nam niste zaprijetili NATO bombardiranjem,nebi mi ,Bošnjaci,i ali ovoliki problem,ali vi ste amerikanci zaustavili naše oslobađanje BiH,i na kraju STIČI ČE I VAS NEKO PROKLESTVO,INSAALAH AKO BIG DA
oko 500 miliona,da NEBUDE zabune
Ispravak - 2 bosnjacka clana
kada svi duznosnici u BH budu muslimani, znaci sada samo jedan nije; kao i zaposleni u svim drzavnim firmama budu 100% muslimani, za razliku od ovih jadnih 99% sada, e onda ce BH u Europu i NATO i bice med i mlijeko i svi ce voljeti BH i moliti da budu prijatelji, samo me strah da tada BH bude htjela u neke islamske integracije a ne u EU
Jučerašnji članak,to su bih portali
ameri su stvorili ovu drzavu, da bi oni mogli da je uvedu u rat kad god to hoce, a ne rusi! KAd je rat okoncan, i potpisan dejton meni cale kaze, ja tad bio djete, ej tata rat se zavrsio. A on mi veli, jeste se zavrsio ali su napravili takvu drzavu da opet mogu da pokrenu rat kad god hoce, e kad ti odrastes i da i tvoja generacija ratuje, to su uradili amerikanci. zivimo sa zaostalom bagrom, mentalno poremecenim bosnjacima koji su toliko glupi i koji imaju patolosku mrznju.
Dali ste dobro shvatili ili ne- neznam. Samo znam da će se situacija sve više pogoršavati, p ako shvati Dodik, da neće proći na izborima u pitanju je samo šta će pokušati prema Srbima prije svega, a tek onda prema svima koji su protiv njega i njegovih opcija za ostanak na vlasti u RS i BiH, po SVAKU CIJENU! Previše je opljačkao RS i BiH, da bi mirno otišao sa vlasti.
Iskreno, sve političare aktuelne treba smaketi sa javne scene...nema tu niko bolji od goreg...svi su oni isti...Zaključio sam ja.
Neka bude jedan predsednik tako da se nece valjda svađati sam sa sobom. Ovo je samo dokaz da smo stoka. Tri predsednika??? aaahahahahahahaha Dva konstutivna i jedan za građane😅 Samo derite ovcee koje bleje!
Kao da vodi blog o plemenima, mi kada smo se borili protiv cetnickih divljaka braneci pravo na goli zivot i drzavu svih gradjana- Republiku BiH sa zeljom da budsmo dio moderne Europe, uveli ste nam Dejton i prisilili na zivot sa agresorom. Cudo bosanskog otpora ti je omogucilo da se sada divis Sarajevu koje bi bilo sruseno da je palo u ruke monstruma. Znaci, rekao si ko je glavni problem, jeb vam sankcije sve
I šta bi?? Vi jao iznenađeni....a sve znate!!! Malo kakite...ako hoćete i imate volje riješite stvar.....znate odakle puše!!
" dok je unutar BiH velika populacija Bošnjaka, Srba i Hrvata" Velika populacija Hrvata u BiH??
Nema dodik taj kapacitet da nekog uvede u rat, ne vjeruje on taj nacionalizam sto prica, jer je svercer obicni, gleda samo sebe. A s druge strane, ovi su valjda svjesni cinjenice da ako zapucaju da cemo sve chete izbrisat i vratit sav teritorij, tako da bujrum, izvolite.
Pred ljudima se vrijeđaju a kad ostanu sami ljube se i to filmski...
Opet zamjena teza. Neće Mile uvest nego ova dva zelena kokošara kraj njega.