Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLIX JEL VAS PLACA AMERICKA AMBASADA MAJKETI SVE O NJIMA
igraju Countera u Bosni opet. :)
Ponesite malo demokratije, 2-3 vreće. Ne tražimo mi puno.
deste bili 95 veci kukavica svjet nije vidio
"Tko nije s nama, protiv nas je."
Čezvik je li sada mirno spavamo?
@ogledalce moje, ovo je vanjska politika a ti si moje sunce
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Yebes to, derbi je danas :)
Ja krecem za 15 minuta... U crnom kao ISIS... hehehe...
Pazi Werthere da ti Sipa negdje ne iskoci misleci da si pripadnik 'vehabijskog' pokreta :-) Salim se, jug ili sjever ? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Uhvati neko divlje pleme iz Afrike Engleza, Francuza i Bosanca. Nose ih oni kroz šumu da ih ubiju. Ali prije nego što će ih ubiti, priđe poglavica plemena svakom od njih. Dođe najprije kod Engleza: "Je li, odakle si ti?" Englez sav uplašen odgovara: "Ja sam iz Londona." "Đe ti je to?" - upita poglavica. "Pa kako ne znaš - Big Ben, Tower Bridge, Britanija, kraljica..." "Nosite ga i ubijte!" - naredi poglavica. Dalje ide i dođe kod Francuza. "Odakle si ti?!" - upita ga. "Ja sam iz Pariza." "Đe ti je to?" "Pa kako ne znaš - Ajfelov toranj, Francuska, Napoleon..." "Nosite ga!" Potom dolazi kod Bosanca, a ovaj u sebi misli - pa kad nije znao gdje su London i Pariz, kako ću tek ja proći kad sam iz Orahovice. "Je li? Odakle si ti?" - upita poglavica opet. Bosanac: "Mogu li ja odmah na lomaču, da me ne pitate." Poglavica ljutito ponovi pitanje odakle je. Bosanac: "Ovaj, ja... Ja sam iz Orahovice." Poglavica: "A jel iz Gornje ili Donje?"