Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sistem je napravljen po mjeri nacionalista i nametnut je ratom, dogovorom zaracenih drzava u kojem je Srbiji i Hrvatskoj odgovarala etno podjela radi nagradjivanja i nastavka kontroliranja onih koji su za njih radili na podjeli BiH. Kada na to jos uzmemo dio vlasti koji ima visoki predstavnik, BiH je drzava sa ogranicenim suverenitetom koju su potkopali nacionalisti svih boja za tudje interese.
Sviranje quuurcu. Daytonska BiH je apartheid proces zaustavljanja muslimanske vecine i podrzavanja katolicko-ortodoksne manjine da vladaju Bosnom. Ukratko, Daytonski sporazum je apartheid u Europi, vladavina katolicko-ortodoksne manjine nad muslimansko-ateisticko-agnostickom vecinom u Bosni.
Bosna i Hercegovina: država puna hajvana koji mrze svoju vlastitu državu.
On moze nas samo za qurac povuc, i dobro se govana najest. To je sve sto on moze.
"Dasak svjezeg vjetra" - upravo tako, samo udisaj i nista vise, a u stvari je to stara srpska taktika sto nisu u stanju ratom- a srbi nisu u stanju nikada ratom bili da dobiju drzavu eee onda pribjegnu metodama laganja i prevare sto je moglo prije ali vise ne!Gledao svijet genocid, kuluturocid i urbicid uzivo, obiljezio srbe i tu je kraj price!
TREBA STAVITI Mektica za šefa SIPE pa da smjerom APSI SVE KOJI NEGIRAJU DRŽAVU I ZAKONE U NJOJ, bio bi spisak dug.
Ne zna se ko manje postoji RS ili Federacija realno
Evo i u Novoj godini pišaju svi po liku sa crne svjetske liste tako i treba jer ovaj komičar je interesantan samo fasistima a svi normalni vide kakav je to primitivis idiotis
Bravo Dodo,sto si duze u vlasti RS je sva slabija,raspascete se sami od sebe.
@Kalafat. Dejton je sam planiran privremeno da se rat zaustavi i Armiju BiH koja je na kontru krenula.Da su imali oruźje a ne embargo i predali oruźje nebi bilo ni dejtona ni rs..A zna se da rs sam śto nije proślost isto ko dejton.
Velikosrpska nacionalistička paščad su zloćudni tumor Bosne ,NATO ima lijeka za tumore ,ovaj put ide obogaćeni uranijum ,a ne osiromašeni.
Ona je razbijena,a pitanje je kako je sastaviti.Pitam ove demagoge sto pisu srcem,a ne glavom,ima li Bosne u BL.,ima li je u Sirikom?Sto laprdate bez veze?Realno stanje na terenu govori drugacije.
pa nisu oni toliko glup narod kao sto mi mislimo, a na kraju mi smo 10x gluplji od njih, vide i onii znaju samo se prave glupi jer ih zaboli za naama
TULJAN HOĆE DA RAZBIJE BOSNU ))))))::::::
@ARGUS neće dobiti razbijenu glavu jer nije više daleko dan kada će se i bošnjački političari složiti da nema smisla zaostajati u svakom razvojnom planu jer te koči četnici ili ustaše, nego je krajnje vrijeme da se oslobodimo kočnica i budemo za sebe. Ta konačna podjela Bosne je osmišljena u Alijinoj glavi prije nekih 40-45 godina znajući da i Srbi odavno žele vrlo slično, i na tome se od radi od 1991. Pravi i najveći problem je naći način da narod prihvati to objašnjenje.
@Babolatif. Neboj se. Ja mislim da neće izlaz na more imati.Ni preko Kosova albanije ni preko Bosne.. A Kosovo je Drzava a RS manji entitet u Dzavi Bosni i Herc.Po Dejtonu trebala da se RS integrira u Drzavu Bosne i Herc. To je ISTINA.
Sve izvadjeno iz konteksta.On je rekao to u vezi formiranja savjeta ministara,a rekao je doslovno ,,ako drugoj dvojici nije stalo do Bosne meni je najmanje,,.Cinjenica je da ova druga dvojica otezu sa formiranjem vlasti i sto bi ih branili.Nekada stvarno nismo realni sto ja licno mrzim.A mojim balijama eto prilike da udaraju minuse.
@Straśnilav. Neznam jeli to sve Amerika. Ali TITO je prije svega daaaavno govorio. Bosanci,nedozvolite nikad da vam Beograd i Zagreb kroje Sudbinu... Hrvatska je u drugom svjetskom se odvojila ali TITO na svoje vratio..
Źivio ti nama dugo predsjedniku manjeg entiteta. Ja mislim da si jedino koji je uspjeo naslov da budeś u americi i usput na crnoj listi. Aferim dugo ti zivio pa uskoro da se to rjeśi sa tvojom nevoljenom rs,ali puni ona đepove.. Voliś Srbiju i desinje..Normalno..Sve je to ispravno.