Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velikosrpska ideologija je uveliko ziva i gotovo je nemoguce poraziti je. Mir se moze zagarantovati samo ako je za Srbiju rat preskup i riskantan. Potrebna je ravnopravnost u vojnoj moci a posebno vojno snazna BiH jer je ona uvijek bila ciljem velikodrzavnih ideologija iz Srbije pa i Hrvatske.
glup si , kako ravnopravnost, ? ko ce to da plati ? NATO i EU i cao
Vojna ravnopravnost u BiH ne znaci nista! Jer znamo natkojoj strani bi bilo 90% Srba i Hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidio ovaj gay Vuciceve usnice, pa odmah otisao :)
pedewska posla
provjerava Nelson da vucivc nije nosio snajper na ramenu u zadnje vrijeme ... pozvao ga da obidje spicastu stijenu i evocira ratne uspomene😁
Sta mislite sta mu je prenio ili porucio a mozda i zaprijetio nikad ne znas, jedno znamo svi sa Amerima nema zajebavanja kao sa ucmalim Evropljanima
VJEROVATNO DA GA UBJEDI NA NEKI DRUGI NACIN DA PRIZNA KOSOVO
Mir i stabilnost su od kljucnog znacaja ali da sve bude kako bi ti i tvoja retrogradna bila iznad svega i poklapala sve druge i drugacije.Providan si zvaljo poput folije.
Rukovanje, pa zavrtanje ruke :)
Turska je kupila ruske rakete. Naš saveznik SAD pošizio. Sad pokušavaju prodati Srbiji patriot.
Srbi sve rade na svoju ruku,zato ce zavrsiti u beogradskom pasaluku😬
Ako VB izađe iz EU biće belaja po cjeloj evropi. Došlo je vrijeme kad se niko ne želi dogovoriti. Svi gledaju samo kako da se obogate na račun drugog.
kako onaj rece "mi Srbi kakvi smo ?, na kraju cemo svi stati ispod jedne sljive ":D
ovaj vucic ima pravo podlu, genocidnu facu a pogane genocidase ce stici kazna jer sve se vraca
Treba mu postaviti uslov da dok ne prizna genocid nista ni od mira a nestabilnosti...
ma jok to, najbitnije je odradit kiosk od 150 000KM ,sve dovuci u Sarajevo i onda se ibretiti sta bi od grada ?, skijati na Bjelasnici besplatno ViP, zitigu ravaku u kucici od 1milion KM, nataketi zenu za direktoricu, imati profesore na faxu koji su studirali po 11godina , i za vikend gledati kako jurlicu preko Drine i glasati ko bolje zavija ...to je delirijum .