Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slava izraelu i da zavrsi sto su poceli😍
Da li je posjetio i srpska groblja u Bratuncu? Tu ih ima oko 3500 ili možda nisu bitna ako se ne uklapaju u politiku.
Kaze li ambasador da je bio genocid na cijelom prostoru Bosne i Hercegovine gdje su bili cetnici.Nazalost srbi komsije i ovi preko Drine.
Vise su kroz istoriju stradali Srbi na toj istoj Drini ... od Dahija do Handzar divizije i Francetica...
Kad on dodje da se pokloni nasim zrtvama, znajte da nam sprema jos jednu zapadnu podvalu. To je njihova politika ulizivanja prije nego nam samar opale!
Ako Bude ovako obilazijo duz Drine vidjet ce razmjere masakra etnickog cisenja Genocida skoro u svakoj opsstini.
Hoćeš li ikad doći u Kravicu, .izdo američka?!
sta se desava u Gazi je cak i gore ali cudna je da zapadna demo(n)kratija.
Bogami da je moj narod ovo napravio u Srbiji ja bi se izvinuo i istinski poklonio žrtvama. Zato treba rezolucija 100%
Pocistili su cijelu Istocnu Bosnu od Zvornika do Srebrenice. Malo onih sto su prezivjeli su ostali opkoljeni u Srebrenici bez hrane i bez icega. U tom blic krigu su im pomogli Arkan, JNA, dobrovoljic iz Srbije. Bio je to pokolj jednom rijecju kakav su chetnici vec napravili u ww2 uz Drinu. I tek nakon nekoliko mjeseci je stradalo nesto chetnika sto oni sad predstavljaju kao svoje ogromne zrtve. Laz najjace oruzje, ali su bas glasni. A s nase strane se suti,
Bio je to uvod u GENOCID.
Геноцид.