Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece se oni osloboditi okova dokle god njiam vlada covic i hdz
Jednostavno Covic je odlucio da se prikloni Rusiji I Srbiji I to je njegova odluka , mislo je da ce tako lakse ostvariti svoje interse ( Feudalni posjed HZHB od Mostara do Livna) , mnogi a posebno srbi podcjenjuju snagu amerike I misle da je Amerika u krizi , ali zaboravljaju da je u zadnjih 100 godina Amerika odlucila sve krize u evropi I da je jos glavni igrac , covic je pravljenjenm pakta sa Srbijom I Vucicem sam sebi presudio , koliko god bili spori Ameri ce ga oderati
Ako goloruki 53% spasi Aluminij-a, mozda nas nece poklat 12%. Mi muslimani smo vecina, odgovornost je na nama da olaksamo zivot ugrozenoj manjini
Oj, Hrvatska mati, nemoj tugovati. Zovi, samo zovi, svi će sokolovi, za te život dati. 😉🇭🇷
Ups, izgleda da nije dovoljno organizovati sajam jednom godišnje pa da ekonomija cvjeta! 😯 Ali ozbiljno, čovjek u jednom govoru reče svu mudrost rješenja, a ovi 'naši' nas mrcvare de-ce-ni-ja-ma sa svojim 'reformama' i 'agendama'.
TA firma je morala biti davnih dana privatizovana
Jao reko bi covjek on se rodio ovdje pa on zna kakvi su hercegovci.. Samo ti kazni ove iz hdz i one inckove kao i bivseg americkog ambasadora koji su postavili lijana i bradvicu u aluminijski 2010 god i ne seri
Jim Carrey
Da nije tuzno bilo bi smijesno.....strani Ambasador prica o jednoj Firmi za koju je cuo prije 2 dana(radije nam objasni onaj video gdje americki policajac podvaljuje nevinim ljudima drogu u auto)
Okovi zvani hdz-hns!!!!
HDZ da izađe iz ormara, zna ambasador o čemu priča.
direktor 10,000km mjesecno a radnici oko 3,000km i sad da se ja brinem sta cd biti sa njima.pffff odoh ba na remo...
Osjetiš li Ćoviću kako je kad ti trpa Američki gej.Lahko je primati od domaćih političkih pedera.Primi ga Ćoviću u anus,a bogami i u usta pa onda spermu progutaju.Bravo Nelson.
@BrojJedan1 primi ga ti u mozak
@gooUser1562252193 Gospodo poturice,i vama se blizi kraj jer vas Bakir nista bolji nije od naseg Dragana.I nije mi vas zao,gledajuci mog oca kojeg ste 11 mjeseci izgladnjivali i tukli na Jaklicu u Bugojnu.A vi necete moci u Njemacku ni guzice prati Svabama.Pozdrav od magistra prava koji radi u najvecem odvjetnickom uredu u Njemackoj,doci cete vi prati nase a ne svapske guze u Njemacku :)
@Kremen1 Ovakve nebulozne i nekulturne sentence iz pera "magistra prava" može napisati samo ostrašćeni neoustašoid, latinskog podrijekla.... fuj gade!
Tako je mr.Nelson....sta kaze onaj mrmot zahvalnicu hoce? Pleme j.... lopovsko
I Amerika je protiv legitimnih prestavnika hrvatskog naroda :D Bjelosvjetska urota.