Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skupili se masonci malo, haj znaj koja je pozadina svega
Da da Radjo jos guti onu malo ali joj i placa a to nema veze opet je izvarao sve jos jedan mandat u OK IMA PRICU ZA SVE UZRAST
S-X samo pišite tako se čuva olimpijski duh, istina o Sarajevkim igrama 1984.g. i veliko srce Sarajeva. kome se ne sviđa ima na tastaturi dva dugmića, jedno za delete vaše adrese i drugo da isključi računara. ili još bolje kome smeta neka se odjavi sa konekcije zauvijek. Sarajevoooooo, olimpijski grad !
Bas lijepo ! :D
cuj radjo koji je bio u srbiji za vrijeme agresije se zahvaljuje americi za pomoc BiH u ratu . pa radjo presao si sve granice , dokle vise nepismeni narode ovo trpis ? mislim da se sebicka toliko ofucala da je ni radjo vise ne guti !!!
Dok je Shvaba, Englez, Talijan rukama jeo, Bosanac gic i Olimpijadu napravi.
od kako je sa-x.com posjetio moonov zamjenik redovno pratite sta rade ovi iz amer. ambasade. da nisu mozda ameri postali vas glavni \"oglasivač\" !
jel guti radjo jos onu malu ??
e svaka mu cast