Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambasadorov momak reko: ili samir ili ja
Pametan i on ide...
@bezzenick jos jedan u nizu!
@bezzenick srecno mu bilo
ima samir bolji posao u americi zato i odlazi tamo ovo mu je priznanje kao preporuka za buduci posao tamo
ima samir bolji posao u americi zato i odlazi tamo ovo mu je priznanje kao preporuka za buduci posao tamo
Put pod noge tako je...
Sretno Samiru u USA, ali brzo ce tamo otkriti da nije zlato sve sto sija i sto je do sada vidio za vrijeme ranijih kracih posjeta u USA.
@Sabur785 Ne brini druze, zna Samir sta radi. I da znas nije prvi iz americke ambasade od lokalnog "staffa" koji je ovako nesto uradio. Znaju oni zasto.
inzko je izrazio zabrinutost zbog Samirova odlaska
Hambasador mu dade nagradu bogami.
Čovjek koji je imao posao u američkoj ambasadi otišao odavde, šta tu ima dalje da se priča :D Da nije ne daj ti Bože načuo kakve planove pa pobjegao!? Opustite se, ode čovjek po 200.000$
@AbuBakir Sve je moguce. Na vakat.
Who is samirko ... naklepo se lik love i ode malo dalje, pravazisao je sarajevo ...ima mnogo njih koji rade za amere i pouzdaniji su od amerikanaca samih, valjda je takav mentalitet ovdje volis tudje vise nego svoje . .
@x1111tayson Ovdje okupatori vazda dragi bili 😁
@x1111tayson Ne, nego odes vani jer vise neces da te jebu polupismeni idioti. O politicarima necu da pricam. Pogledaj novog direktora BH Telecoma Kahrimana. Ako je to po tebi ok onda ne znam o cemu pricamo.
19 godina čekao na američku vizu a bio uposlenik te Ambasade ...znači nema kod njih štele .
Kakvo je vrijeme došlo da kod nas i ovi zaposleni po ambasadama bjeze u inostranstvo.
ode nam i Samir
Vidi Samira šupka meraklije, zaradio sta je trebao u domovinu i ode, tako i treba ta ces ovde
Dodo na aparatima
Samir pametan radio i dokazao se i ode sad kod STATEDEPARTMENT na platnu listu od nekoliko tisuca dolara a plus kasnije i njihov penzioner.Da probere gdje dazivi.Sretno Samire!👏
zabrinut ce te incka