Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad je izjavio da mu ne smetaju sankcije
Dzep postaje tanji
Sto su posijali sada zanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad ste genocid činili i negirali, kosti bošnjaka na 5 različitih grobnica nosili , u temelje fontana stavljali tada niste kose čupali.
@budala... Ko bolan?
pravoslavci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žalite se sindikatu crne liste. Jak vam je hahahahah ko se zadnji smije najsladje se smije
Samo im pipu zavrnuti. By the way, Bajina kcerka ruzna ko grob.
Gdje je Dodik doveo RS... A ovce ga i dalje podržavaju. I eto, on će odvojiti RS a nema ni račun u banci. Idi opet malo kod Putina
Pravda za Zoru!
Dodik na aparatima. Krezavci trebaju da ga se rijese!
Nek idu u PM! Dosta je vise!
Budete na vrijeme mislili o posljedicama
Long live USA. God bless America!
Ugasite racune PROINTERU i INTEGRALU, i tu je kraj rezima. Pitanje je samo da li ce Trojka to dozvoliti ?
teojkasi su mudri, rade na putu ka EU i drze se po strani kad je u pitanju odnos dodika i amerike. pa nisu ludi da dolaze u sukob sa amerikom i evropom da bi sacuvali dodikovu guzicu? ionako jase evo vec 20 godina, od koga je i previse je, nek se tjera u 3pm i on i njegov srpski nacionalizam...
A vidi Čavare lutke mafijaske...
Cini mi se da se Baja sprdao sa sankcijama i crnom listom.Cak su njegovi pajdasi izjavljivali da im je cast biti na crnoj listi USA.Pa eto,uzivajte pocasceni. U cemu je problem sad,cemu sikiracija i zabrinutost??
Laga
Morel na bonove u Bingu?
Na stranu sve moj tetak veli da su nekad plate uredno isplaćivane u firmama dok nije pod pričom o ogromnim krađama došla hajka da se sve prebaci u banke. Sad u živo možemo vidjeti kako to sve radi kad ti netko krene zavrtati ruku ako nisi na liniji. Ovo treba učiti i biti mudar. Danas Dodo i to je IK ali sutra i bilo tko od nas ako ne bude na liniji za LGBT trans zajednice, demonkratiju po nečijoj želji i eto ga Riješe te express.
Šta sad kažu ovi iz SDA stranke, koji su prizivali odlazak amerikanaca???