Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, obična američka rospija!
koje je ovo sranje cim načuju da bi njemačka mogla se vise angazovcati u Bosni i Hercegovini, odmah traže da i oni bunare po ovoj jadnoij i napaćenoj drzavi
kakvi hrvati,nema hrvata, to su samo bosanski katolici !
heheheh Posle oktobarskih izbora ( prije ne smiju Moošnjački političati ) Federacija se dijeli na dva dijela Moošnjački i Hrvatski .
Probajte :D samo nemoj da bude kasnije "aj ubiše Bošnjaci" :D :D :D
Tom Joad hahaha vidi se da si pripadnik Vic " naroda" o kome je napisano bar 70 000 viceva :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dosta je eksperimenata ma nama, prepišite nam ustav bilo koje napredne demokratije i TAČKA. Kome se ne sviđa znači nije demokrata.
Rade hrvatski lobisti, lobira se, ne bi li dobili entitet.... Nikada ne treba dopustiti da se dijeli federacija....jedino ako se budu djelili i federacija i rs... a da najmalobrojni narod uzima od najmnogobrojnijeg naroda e to ne može na dobro izaći... Od strane bosanskih katolika, pravosalvaca i muslimana normalan svijet u BiH je ugrožen.
Vidi nešto, LaDiDa2, ovo ti je predizborna šuplja priča i samo raspaljuje tenzije među primitivnim narodima BiH... Ako misliš da može to o čemu pričaš da prođe - grdno se varaš Zna se kako funkcionišu normalne države, a BiH nažalost ima idiote u vlasti koje biraju njihove idiotske ovce od naroda, baš poput tebe...Ti čovječe idiot !
Stiglo kmečanje i do Amerike :D :D :D
a vi ste sampioni u kmecanju: help bosnia,help bosnia,help bosnia, kmeeee
Kmeeeee mi rvati majorizirani, kmeeeeee nedaju nam predsjednika kmeeeeeee, ne daju nam treći kmekmekmeeeeeeeeeeee, nas najmanje u Bih kmeeeeeeeeeeeeeeeeee, pravi Hrvati nas mrze i smatraju seljačinama kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee