Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/
Vidim brišete, samo komentari o ljubavi i toleranciji ostali
Oglasilo se predsjetništvo, hoće smijeniti Trampa, hahaha.
amerikanci žele najbolje bih i njenim građanima bez obzira na vjeru, običaj, nacionalnost, sexualnu pripadnost, amerika je naš najveći prijatelj, bar što se tiče normalnog naroda, ove druge ko jeebe svi mi danas u bih živimo američki način života i to je naša jedina budućnost gdje su svi ravnopravni bez obzira na sve shvatite da je to najbolje za vas i za vašu djecu
@Aljo82 Bas me zanima sto bi ti rekao prosječni Sirijac, Libijac, Palestinac ili Iračanin kojim je američki interes poremetio zivote.
Jebali su nas za sva vremena sa daytonom, eto koliko nas vole...
Ja bih razumeo ovu SDA nebulozu oko popisa 2013. da nepismene SDA talibanske sirotinje ima 80% u takozvanoj BIH - onda je logično da ideš na silu tog podatka po svaku cenu. Ovako je mnogo glupo: nepismene SDA talibanske sirotinje je očigledno manje od 50%, ništa se ne bi postiglo ni kada bi Republika Srpska prihvatila SDA talibanske laži i krađe da ih je 50%, a sve ostaje trajno blokirano. Sad se čeka naredni popis 2023.
@Muha99464 Uopšte sada ovde nije bitna Republika Srpska, jer američki ambasador i ja pričamo o FBIH. Republika Srpska nema problema sa implementacijom rezultata izbora i deljenjem mandata.
@Muha99464 Ne mogu da se ukidaju entiteti, valja si to shvatio tokom protekle 22 godine. Republika Srpska je neukidljiva, samim tim što je Prelepa i Večna.
Zamisli suverene drzave kad se ide u americko veleposlanstvo po vlastito mišljenje ☺☺
hahahah, pa nije ovo Amerika da se radi po zakonu...
Objaviti rat Amerima pa nek dodju da nas okupiraju i stave jos jednu zvijezdu na svoj bajrak.
Pa vi ste već okupirani. Zašto bi Amerikanci slali pešadiju i plaćali to silnim novcem ukoliko mogu da instaliraju Visokog predstavnika kog ćete plaćati vi?
Ja znamo da imaju al evo sheru jos mjesecima prije izbora.Zivima onemogucuju da glasaju a drze umrle na spiskovima za glasanje i podupiru sa svake strane bezvlasce u ovoj zemlji a pritom podupiruci njene rusitelje
Lepo ja pričam godinama: napravite normalan i verodostojan popis u takozvanoj BIH čije će rezultate prihvatiti svi - bitna je to stvar za mnoge stvari, ne samo izbore. Ne, nepismena SDA talibanska sirotinja hoće pošto-poto da bude "većina" 50%, pa laže i krade... i evo sada najnovije blokade. A blokira se FBIH, a ne Prelepa i Večna Republika Srpska.
@BulevarHeroja mislis genocidna i nakaradna,nece jos dugo
Zakolji,protjeraj,siluj,ubi Dobro dosli u nasu slobodarsku srpsku (jest da je genocidna).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne može da se primenjuje popis iz 2013. jer rezultati tog popisa nikada nisu ozvaničeni. Upisano je 200.000 komada nepismene SDA talibanske sirotinje sa stalnom adresom u inostranstvu i Republički zavod za statistiku (Republike Srpske) je odbio da verifikuje te rezultate. Ti rezultati nikada nisu stigli u Parlament takozvane BIH, pa su pravno nevažeći.
izvini prase. eto necemo koristiti popis iz 2013 hahaa marssss bre u tor
@bankar.ucb.x Šta mene zanima šta ćete vi koristiti ili ne u FBIH? Ja znam dobro šta se koristi u mojoj Prelepoj i Večnoj Republici Srpskoj, talibančiću maleni.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
23 godine od zavrsetka rata ,a sudbina ljudi na ovim prostorima se i dalje kroji u stranim ambasadama. zakoni koji su donoseni su neprovodljivi u praksi ,amerika i dalje mrcvari narode na ovim prostorima sa svojom glupom politikom. nema gluplje nacije od amerikanaca,nazalost ni jace.
Nema obavezu. Lažu.
Politički život kolonija se odvijao po kabinetima guvernera nekada, a političko životarenje protektorata, poput takozvane BIH, odvija se po ambasadama i u kancelariji Visokog predstavnika međunarodne zajednice...
@sojer Nemoj da se samoubiješ. Probaj sa psihijatrom.
@MrzimPoganiNarod Mene zanima Prelepa i Večna Republika Srpska, a ona je niti pašaluk, niti se graniči sa Kosovom.
Pa jednostavno receno gospodo popusili ste ovdje.Ne moze i Komsic i Dom naroda.Mora reciprocitet.Ne moze i cjelovita i suverena.Reciprocitet.Ipak nemate drzavu vec protektorat.
Sve sto smo "gradili" zadnjih 30 godina tj. suzivot boljitak i sve najljepse u zivotu ce doci na naplatu kad nas ti isti koji jako dobro zive opet nagovore da uzmemo oruzje. Nase sjeme vrijedi da bude zatrto i zaboravljeno.dozvolili smo da nam kozhu deru zbog etnickih opredjeljenja i privatnih stvari koje uopste nisu bitne u zivotu drzave, drustva i napretka.