Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo mi gdje su korijeni, de vi nama pomozite da mi to strano tijelo odstranimo i fizički u.ištimo na dobrobit našu i užeg i šireg okruženja ... Naši to uništit neće znati ili neće htjeti ... Tu je nama pomoć potrebna i na njoj vam hvala ...! ! !
Ja sam apsolutno siguran da ako itko onda americka ambasada (administracija) dobro poznaje korijene ovog zla
DVA BRATA ČAMPARE ZAKLJUČILI SLUČAJ, a vi bi da nađete korijene ! ? A ako želite da se zaista više nikad ne ponovi STAVITE BAKIRA NA LSITU POMOGAĆA TERORIZMA pa čete suziti braći Čampara njihovu zaštitu, Napomenimo Aljoša je federalni ministra policije, Dubravko ftžavni tužitelja a ttka glavna u policiji glavnog grada ?? !! I svu u srodstvu sa BAkirom Izetbegovićem !
Da pomognem americkoj ambasadi :-) Zao mi da se ljudi muce. Korijen svih islamskih fundamentalista i njihovih zlocina lezi u Pentagonu i Bijeloj kuci. Kad ne bi bilo Senata i Kongresa, ne bi bilo ni fundamentalista. Otkad stvorise mudzahedine 80-tih u Avganistanu, osladilo im se, pa ih stvaraju, podrzavaju i naoruzavaju sirom svijeta. Postali su nerazdvojni. Americki senatori i mudzahedini. Lindsey Graham i John McCain su povezani sa Al Bagdadijem ko svinjska crevca :-)
ne mogu da vjerujem ... evo ti plus
Evo i tebi pa kud puklo da puklo :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemojte nam molimo vas vi pomagati, dosta ste već uradili i to vam nikad nećemo zaboraviti... Od vas dosta...
Ovdje se ne radi o terorizmu, izjava njegovog oca govori da se poznavao sa jednim od ubijenih. "Kažu mi da se poznavao s ovim jednim vojnikom koji je 81. godište, da su bili skupa u vojsci kod Dudakovića, da su služili vojsku. To je bilo prije deset godina. Rekli su mu da su se poznavali, sjedili skupa u Rajlovcu." Po definiciji terorizma ovo nemoze spadati u terorizam.