Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerika je naš najveći prijatelj više vjerujem američkoj ambasadi neko ovim našim lokalnim dzukelama
protiv nekoliko sluzbenika americke ambasade vode se istrazni postupci u americi zbog primanja mita i rada u interesu drugih drzava a ne amerike....medju njima je jedna bosnajkinja i 3-4 amerikanca....kormak se izvukla ali samo za sada.....ovi ce vjerovatno propjevati sta su radili po bih a onda ce nayebati i kormak....
Jel' to iz guzice informacije izvlacis ...
@zero.cool ...panika je i medju onima koji su davali pare...odnosno vrsili korupciju....sta ti mislis koji su to sarajevski politicari?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ooooo neko ce ubrzo u zatvor necemo ih spominjati samo cemo se sprdati sa njima ahahahahaha
sadasnja americka ambasadorka u sarajevu i nejni sluzbenici su nepozeljni i od srba i od hrvata....ambasadorka svaki dan pije kafu sa bosnjackim politicarima i kuje zavjere protiv srba i hrvata....svi vec znaju da je ona u 15 casova dala dozvolu bosnajcima da pocnu glasati za komsica i odjednom je nastala guzva na birackim mjestima....
@BarbaSaDrine To vise nije mitomanija nego cista mitologija, u rangu starogrcke
@zigl ...na kojeg urosa mislis?
Da su pojedini novinari Klix-a pisali za vrijeme 2. svjetskog rata, zasjenili bi Gebelsa, jer tako vješto i podmuklo ubace u tekst: "Podsjetimo, ambasada SAD-a uz nekoliko drugih ambasada u našoj zemlji te OSCE, OHR i Delegaciju EU otvoreno kritizirala prije svega SNSD i HDZ zbog nepodržavanja izmjena Zakona o krivičnom postupku, koji je na kraju usvojen, te čestih opstrukcija u radu državnih institucija." Pa ispada da se ambasada referirala baš na SNSD i HDZ.
jok referirala se na udruzenje za zastitu ptica i ukrasnih ribica !:)))
@lale gator Možda su mislili, prije svega na Dodika, ali u službenom priopćenju to nisu naveli. Pa je u najmanju ruku podlo ubacivati dodatak njihovom priopćenju koji implicira da su se referirali baš na SNSD i HDZ. Naravno, ovakva manipulacija glatko prolazi kod nepismenih i krezubih bosanskih talibana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UPAMTITE SNSD - SDP SU 2010 - 2014 SU VISE NANIJELI STETE NEGO ZA 28 GODINA DRUGI SVI ZAJEDNO A AKO OPET NEDO BOG SASTAVE UNISTICE BIH
Vide Ameri da u svijetu ne postoji zemlja koja je vise ugrozena od svoji susjeda kao i unutrasnjih Kvislinga od kojih poticu sva zla od kriminala i svih vrsta zla, nego sto je BiH i zato pojacavaju svoju kampanju i Tramp je odredio novog ambasadora sa velikim politickim i diplomatskim iskustvom.
Teško je zvati se Čović ovih dana
HDZ i UZP na aparatima 😂😂😂
ovo samo klix neke članke izmišlja, nigdje niko ne prenosi o ovome..svaki drugi članak neko nešto od amera o bih stanju..same izmišljotine..
mi smo sami sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi...
neko ce dobit po usima od ujka sema....puno su se uskurchili
znamo mi vrlo dobro ko radi protiv interesa gradjana, a sto je najgore uporno ih biramo...znaci, sami smo sebi najveci neprijatelji
Optuzuju oni kojima je Izborom Komsica zaustavljen najdetaljnije pripreman koncept rusenja ove zemlje. Plenkovic nastavlja sa neprijateljskom propagandom i u kordinaciji sa Covicem postavlja blokade. Ovaj put nije ostvarena V. Hrvatska, a ne radi se o nikakvoj ugrozenosti nego o teritoriju ove zemlje.
Ameri da hoće da pomognu BiH, nikada ne bi bila ovakva korupcija u državi.. nema ovdje druge nego kofere i preko granice.