Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej ljudino draga..Pa bolan ti si i sam svjestan da nemaš nikakve šanse.Zar vi još postojite?Pa ni rođena žena neće glasati za tebe.Nekada treba biti realan i povući se na vrijeme
Presjednici su već poznati. Bošnjački član presjednistva ce biti Denis Zvizdic ako Bog da. A"extremni-ljevičari" će Denisa Becirevica uvaliti kao hrvatskog clana presjednistva u BiH i zatim izazvati bezpotrebnu krizu u BiH. Hrvati se svakako tope u BiH, pa makar neki imaju hudog "prestavnika".
@rizničar_tm drug bitno je razvodbiti bosnjacko biracko tijelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zar stranka za BiH jos postoji?
Amer Jerlagić je jedina nada za Bosnu i Hercegovinu. A vi paćenici što lajete ko kerovi i dalje glasajte za Denisa, Fahra itd. U tom slučaju vaš djeca će završiti kao djeca palestine jer ste ih vi prodali.
jä mogu sämo gläsät za SDẴ .. zä svog drägog Bäkirä
Vodeci ljudi drzave treba ovaj puta da budu mladji od 40 godina i da nijesu stranacki opredijeljeni,a svaka druga varijanta dovodi drzavu u isti belaj nardni teset godina.Bicu naj srecniji Bosanac kada izumru ratni politicari..
Boli ga briga....samo da klepi pare na osnovu kampanje
koji je ovo u bošnjaka?
Ja fakat ne znam kako se neko može takmciti a zna da ce biti poražen
On je tu da Bakiru cuva ledja. Da oni sto nece da glasaju za SDA imaju "alternativu". "Alternativu" koja je za SDA bezopasna jer SDA komanduje tom "alternativom".
Već je počelo . Jedino u Bošnjaka se svako živ kandiduje i hodže i generali i novinari i sportisti itd . Srbi i Hrvati će imat maksimalno 3 kandidata , a u Bošnjaka 10 kandidata i 30 stranaka . Zato nam i jeste tako i razjedinjeni smo totalno kad nijedna politička partija nema dovoljno snage i moći u parlamentu i zato mora koalirat i sa Srbima i Hrvatima . Srbi i Hrvati masovno za HDZ i SNSD , a Bosnjaci za SDP , SDA , SBB , DF , raznorazne nezavisne kandidate itd
kandidata za Bosnjackog predsednika ce biti vise nego u Srbiji sad na izborima
Dok je gospodario Elektroprivredom ,dok ga je tata Silajdzic gurao.....sad je ljohno a niko mu jos nije javio..vjeciti uhljeb....javite mu !
Fin i pošten čovjek ali ću ipak glasati za Denisa Zvizdica ako Bog da.
dok je takvih idiota ko što si ti ova zemlja i ne može napred
smijesno hahaha dobar vic
mogul I ja bit... bicu bolji od svih do sad allaha mi.. ne morate ni u dzamiju ic et