Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa preziva se BEKAN kako da dobije glas
Dobar
ovce nisu prepoznale njegov kvalitet, izabrale su vukove Ajnadžiceve
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne sikiraj se.Svi smo mi BEKAN-i.
jesmo..........teski
Jojjjjj Bekane...
Udri se bekane...
To je Gospodin covjek ,ovo je samo radio iz dosade jer covjek lezi na parama,raspitajte se gospodo o covjeku pa komentarisite.Nek si ziv I zdrav Amere Sellam iz Amerike
To je Gospodin covjek ,ovo je samo radio iz dosade jer covjek lezi na parama,raspitajte se gospodo o covjeku pa komentarisite.Nek si ziv I zdrav Amere Sellam iz Amerike
E moj Bekane,štaš jest ako nemaš plate?
ŽIKU MARAMICE U PADŽE!
Kakav divan detalj. Izgleda k'o šlager pjevač.
Kvalitetan brnjas.
E jesi ispo bekan
Ehhh gospodine Amere, da si lopov iz SDA sigurno bi dobio vise glasova i vecu podrsku. Ocito raja ima vise povjerenja u SDA lopovluk.
Pa ti glumi postena covjeka
A ja bekana, da ostavriš uštedu os jedne plate ! Fahro je također radio bez plate ! Znamo mi takve poštenjačine !!
Bekane, pa to je bilo jako neozbiljno sa tvoje strane. Nisi nimalo poslovan :))) Ljudi su to prepoznali u tvojoj izjavi.
frajer pojeo ostale kandidate
Eeee moj Beeeeekane