Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde mala razguli.....!!!
OTVORISTE PANDORINU KUTIJU SA KOSOVOM PA SADA VAM OCI ISPADAJU E NEKA A TO JE SAMO POCETAK
u koju ova srednju školu ide?
Znas li ti ajvar napravit mlada?
ova mala je dobra mogla bi se ona pariti
Zemlja nam puna nekih stručnjaka i analitičara a odosmo ipak u qurac....
E moja Amela lijepa, blago se tebi .................
hahahahahha komentara ... tebe mala niko za ozbiljno ne shvata... ovdje moras dovest nekog metuzalema jer smo mi navikli na babce... cim se pojavi neko mlado lice.... hu iz ju???
Ko je ovo dijete i kako i sa kojom skolom se zaposlilo u VPI?
Amela je inace iz Hrasnice, ko sto se da pretpostaviti
sta je simpatija?....paaaa, simpatija je kada sa osobom koju volis djelis gumicu za brisanje na dva djela il kad nekom daš cvijet.
Ajde ba ne peglaj ,ti znas Ne znas dze si suplja,kcerka nekog sda govnara soli pamet. Ko j...kataloniju nisu se oni za mene brinuli Vrati se ti u istocnu bosnu pa ta mlati.
@pehlivan, u pravu si? Inace porodica Hrasnice su iz Istocne Bosne? Zamisli kmetu kakvi su to Begovi bili kada su naselja oko Sarajeva dobivala ime po njima??
kako je ova curica pametna
Vrhovni sud rekao svoje, sve ostalo je anarhija a zna se kako sa anarhistma treba postupati!
Sjedi 5!