Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast mašino! Čovjek prije svega i sjajan sportista! Kapa dole i samo naprijed. Bosna je ponosna na tebe legendo!
#kikser cim nije iz sa odmah je prosjecan ili ne valja aaa to samo vi valjate u svemu ???
To je pravi BOSANSKI GAZIJA!
ja se bavim atletikom pa dugo vremena ali ovaj rezultat je brilijantan svaka cast majstore hej ispod 1,44 na 800 m 1.43.85 ma maestralno svaka cast kralju!!!!P.s Izvini Amele nisam pratio prije tvoje trke i rezultate ali kad sam ovo vidio tu sam za bilo kakvu pomoc i podrsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ponosu Bosne :))))))))))))))))
Vucic...Istina o naocalama :) https://www.youtube.com/watch?v=06qTHNY5nC4
e moje izbjeglice, nema razlike između vas i četnika....ne znam samo kako čovjek koji posti i u glavi mu vlada potpuni mir, može da psuje i poziva na ubistvo...vi izgleda možete sve...i postiti, i ići petkom na džumu, i pustiti bradu kao fol vjernici, a u isto vrijeme biti i najveći nevjernici...vi niste ništa drugo nego zaostalo pleme iz šume istočne Bosne, koje donosi nekulturu i u ostale dijelove regije i svijeta.
Aferim brat nas! Atletiku ozbiljno nisam pratio od prvenstva u Atlanti. Sada cu iscekivati tvoj nastup i ponosan biti.
Imenjak svaka cast.
Gdje je video?
Bravo, tvoj Kakanj se ponosi tvojim sjajnim rezultatima.
Amel pomisli na srbe i na genocid i trci brze od Useina Bolta. Tako je zemljak, trci, bjezi, rodila te majkaa bosnaa, bracooo nassss ponosni i looduiii!
Svaka cast.
to legendo moja
Ovo je fantasticno vrijeme. Nekad davno sam probao ovu distancu i znam dobro o cemu govorim. Bravo Amele i "skresi" bar jos koju desetinku
Nepravilna sedžda, čisto sumnjam da momak redovno klanja.