Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini pravi sudija je pod zemljom, a to je Salem Miso koji je bio bez straha i nepotkupljiv i tako u Bosni zavrsavaju posteni. On je zaboravljen od svih samo zato sto je posteno sudijo.
JEDNA NAGRADA ZA MOG BAKIRA, BROJACA RADNIH MJESTA
Dakle očito JE DA JE SARAJEVSKO TUŽILAŠTVO NAREDILO dvojici službenika da vrše kriminalna djela. Umjesto da se nagradi Dalidu Burzić KAZNITI JER NIJE UHAPSILA GLAVNOG VINOVNIKA glavnog kantonalnog tužioca NIVES KANVEČEV I bandu kantonalnih tužilaca koji su skupili 140 000 AMNESTIRANIH krivičnih predmeta ! Koje sada upravo DALIDA BURZIĆ AMNESTIRA !!!
Janju Jovanović rodom iz Mokrog, šeficu službenika Bezdroba i Selimovića za najboljeg predsjednika suda !! Dobila je prije dva mjeseca posjetu i suhu pohvalu norveškog ambasadora. A poslije te stepenice SE OBIČNO IDE NA MJESTO MEDŽIDE KRESO ! Tako je i Goran Salihović sa tog mjesta za glavnog tužitelja BiH ! PA odmah suđenje Naseru Oriću !! To bi isto bilo da je Nirnberški sud za ratne zločine 1945 sudio Simonu Vizentalu !! Ah što volim pravdu, a Bakir se ufatio SAMO ZAPOŠLJAVANJA I ZAPOŠLJAVANJA, :) Ko što je on svojom rukom zaposlio 10 000 ljudi toliko je ih je i NAser Orić svojom ZAKLAO !! :((
Jel ono ambasadorice Nirnberški sud za ratne zločine sudio i JEVREJIMA IZ VARŠAVSKOG LOGORA ZA POBUNU !
I ja sam bio zvizdac na klixu...pa moderatorima je smetalo, kad ja kazem nesto za srbocetnike koji nam rade o'glavi u nasoj dragoj Bosni..!
Bakir je htio zaposliti 100 000 al nije znao da je samo još 10 000 rodbine bez posla.
u bosni ne postoji niti jedna osoba kojoj bi tu nagradu uručila.
Mogla si i Mevlida pomilovati po glavicu.