Komentari (532)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik na aparatima
Kormakova je radila kako joj je Obamina administracija naredila. Sada je na redu Trump.
@poCETNIK02 POSEREM TI SE NA NICK
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Šta im radimo danas HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Željko ga bacio na Melaniju
@DonaldTrump pored onakve slovenke da voli ovog sa palamarom....niđe veze :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Puno uspjeha i sreće želimo ambasadorici Kormak u njenom budućem radu i nesebičnom angažmanu u Bosni i Jercegovini!!
Reko' sam ti ja Mile, ne treba se zalijetat'
Ama narode sta vam je! Trump i ne zna da postoji tamo negdje neka BiH, Srbija, Makedonija itd... Zato i nije smjenio ambasadoricu. Sve govori.
Toliko smo se radovali Klintonovoj administraciji,a likujemo Trampovoj..uzdajte se use i u svoje kljuse svi oni gledaju svoja posla dok mi dangubimo,evo vec vise od 20 god..
Ambasadorica Cormack ostaje u BiH Ukoliko se godpodja Cormack nastavi boriti za pravdu (nista drugo od nje ne trazim) onda je ovo odlicna vijest za sve ljude u BiH, zeljne prosperiteta, mira, pravde pa joj stoga zelim mnogo uspjeha u ovom mandatu koji nastavlja da obavlja u Sarajevu sa nadom da ce gradjane BiH obradovati slicnim odlukama ambasade US u BiH.
Ljudi, gledam iste vijesti na hrvatskim portalima, i identicne komentare od strane primitivaca iz RSa kao i ovdje. Znate koja je razlika? Svaki komentar postavljaju po 10 puta jer ih NIKO NE JEBE: Ignorise ih svako jer su trolovi, retardirani primitivci i bez poente je s njima uopste pricati, nezaposleni ruralni jadi, zasto im uopste dajemo prostora.. Ne znam zasto su Hrvati toliko puno pametniji od nas da ovakve jednostavno mogu zaobici. Sta bi bilo sa klixom kad bi ih svi na ignore na 5 dana?
@Prd0nja a sto ste poremeceni pa morate potencirat vracanje islamu, vracanje srpstvu, sto ne pustite ljude da budu sto jesuumjesto da se uportnotakmicite cija je vjera pravilnija, starija, sta znam
@xomer Homere, stvarno je tuzno sto ovo pises. Mi Srbi u BiH imamo FANTASTICNU istoriju, mi smo svoje najtalentovanije ljude, slikare, pisce, naucnike ugradili u temelje ove zemlje i jadno mi je sto se danasnji pravoslavci u BiH ne ponose istorijom ove zemlje, kad su im preci toliko puno za nju dali. Bosancica, pismo kojim je povelja pisana, je jedno od 5 CIRILICNIH pisama - cirilica nema veze sa vjerom, ni Srbima. Na nas su pucali VRS - po svom narodu. Zar ima vece izdaje?
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Nakon ove vijesti Zeljka (tj. Zeljko) i DoDick-ova ljuba profurale i izrazile zelju da ce se vjencati u Las Vegasu. Sad objavio New York Times. . Cudo me da mediji u regionu nista ne prenose u vezi toga.. Ljudi ovo je skandal.
Ponadao se mile da ce imati uho u SAD za svoje izmisljoyine o Bosni ali bolje Kormackova zna istoriju Bosne nego mile ronhil. Misli hajvan neko u SAD zeli da slusa njegove nebuloze... E tu pricu samo havladija guta , niko pametan, hebo li ga cosic u prkno.
Spavaš li mirno Milorade 😂😂
Naj USA ambasador(ica) u BiH od '95 !
Nešto mi draga ova TETKA :-) Konačno neko ko ima petlju, i kad mi kazu da zena ne može biti na poziciji. UH !
A vrhunac bi bio da sad ambasadorica Cormack izadje pred novinare i kaze "pozdravljam dodika" 😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
21.1. od danas Dan žalosti u RS-u.
ZNA COJEK KO VALJA ......CUJ ODLAZECA ADMINISTRACIJA...HAHA
čestitam