Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se EU toliko sažaljeva nad ilegalnim migrantima, zašto ne pošalje autobuse, avione, vozove i ne rasporedi ih u svoje zemlje. win win situacija!
@Okotrb Krajinasi su nasi ljudi ovo je bio samo mali nesporazum sve se da rijesiti moj narode.
Porazena teroristicka vojska se nece i ne moze naseljavati po BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo ozbiljno hoce da nam nasele migrante, ispade oni vazniji od nas gradjana.
KLIX BRISE KOMENTARE PROTIV NASELJVANJA MIGRANATA..hvala Simici sad znamo da podrzavate one koji zele trajno naselit ljude sumnjive proslosti iz druge kulture i kontinenta
@Zvoni_dva_puta Ovi ambasadori izgleda i ne sluze nicemu osim da lobiraju za naseljavanje ilegalnih migranata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni ovo mirise da ste vi evropljani planirali: Da srbe i hrvate preko Srbije i Hrvatske, kroz mehanizam dvojnog drzavljanstva,uvedete u Evropsku uniju,a da nama bosnjacima i drugim BH patriotima,uvezete migrante i da se zbog razlicitih islamskih skola,medzusobno sukobljavamo.Ali vam mrse planove lokalne zajednice tj.neda narod.
Da, da. Kod Draška, Dodika, u HZ HB (čitaj: UZP).
Gdje je sex dzaferović pakistanac. Njemu pred kucu neka idu
Eto sta je europa i mi hocemo u nju puu,djubrad jedna,kad su takvi licimjeri treba ih uvjetovati daj 500 milijona
Dali ste pare!Kazite kome,jeli vasoj medzunarodnoj organizaciji IOM ili vladi BiH,ili vladama Entiteta i gdje su te pare. Ako ih gurate samo u bosnjacke kantone, sto te pare niste dali tim kantonima? Ako insistirate na pravnoj drzavi ,zasto netrazite od Tegeltije i Vjeca ministara,da prime dio migranata. Zasto radite za BiH svasta nesto suprotno od onog zasto se deklerativn zalazete.
bujrum sirom drzave al ih onda zatvorite u kampove da ne kogu do grada doc!!
Ko je lovu zadržao tamo i nek ostanu. Neki dan sam pročitao da za kamp Lipa kod Bihaća, kruh dolazi iz Sarajeva!!! Neko reče da je isti vlasnik Bire i Robota, a Robot snabdijeva kuhinje koje kuhaju za migrante!!!
bez amera i engleza nista (ruje nula bodowa)
Nek ih barem dio Selmo smjesti u Bugojno, na stadion, onako kako je Hrvate smjestio.
Istina da ih se smješta u Banja Luci onda bi zatvorili RS granice na drini. Ali Turković još nije ukinula vize za pakistance i marokance... Tako neide...
85mil.eura pomoć a ne kredit.uuu puno brate.
Migranti zele u EU , nema sta pricati i smjestati ih kod nas.kad ste tako dusebrizni pustite ih u hrvatsku i dalje gdje su i krenuli.odjebite od nas
@lale gator hajde mrs tamo pseto jedno
mud......a imaju samo Orban i onaj lik iz Poljske ...napucali nogom EU kad su u pitanju migranti a ostali svi šute.
Sta BH medije negovore: njemacka je ovo naredila jel se tamo sve kaze i krije uvez migranata kako bi se vlada Merkel sacuvala. austrija njemacka su slo i hr naredili nema propusta!