Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi nakon onog doma lordova odma ivannic na raport
Nosioc suveriniteta u svakoj drzavi je gradanin kao njen osnovni subjekt. Narod ili narodi su kategorije koje su promjenjive i nemoguce ih je gledati kao jedno bice ciji svaki dio isto politicki misli i osjeca...to je zapravo nacionalizam ili ti nacizam
Reforma je najveća obmana građana kada politički i ekonomski sistem ne funkcioniše. Očito je da višestranački sistem i liberalni kapitalizam nemaju rješenje za bolji život građana.
Hoćemo referendum,to ste nam obecali.
Ivanić britanski potrčko
Ivaniscem? Je li se to opet udebljao? 😂
Ko li je koga informisao u ovoj priči? Ambasador obavijestio trećinu predsjednika da mu je propala država, javili mu Lordovi. A trećina predsjednika odgovara nemam ja ništa s tim, idi kod druge dvije trećine. Čuj mu retorike 'federalni partneri'.
Yebeš reforme,hajmo malo srbovat,kad ce referendum za nezavisnu suverenu medjunarodnu priznatu PC
haha potrebno se vratit reformama da gradjani bolje zive.?!! hahaha potrebno je gradjanima podijelit vazelin da se namazu da manje boli i lalse klizi kad nas jebu.
potrebno je...mislimo..duboko smo.zabrinuti...
Englez bjezi od tog krmka prenijet ce ti svinjsku gripu