Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nemaju katalonci Aliju i SDA da povedu narod u nestanak 😁😁😁
Nemaju Bogami ni smradovana ni sratka, što čini ogromnu razliku ;)
LijepiHusso magare moje drago, kako si samo pametan i smišan, jab se tebi vazda smijo,
To znaci da ce i Duduka hapsiti i vezati.
Duduke će na estradu 🤣🤣
nema više odvajanja ko se odvojio..odvojio se.osim možda Vojvodine
Treba vas spance izcjepati na 52 drzavice... a onda vas takve sve staviti u jedan tor pa vam nametnuti, prezidenta, zastava i himnu, i rodni list koji vazi 6 mjeseci, a nato jos i kovertabilni pesos...
Svi stanovnici koji su unutar granica BiH su iskljucivo gradjani ove zemlje tj Bosanci i Hercegovci. Ovdje ne postoje nikakvi narodi osim sto postoje razlicite religije, radi kojih ne bi trebalo da bude nikakvih sporova, a tu okolnost jos u proslosti su iskoristili i inskontruisali vanjski neprijatelji ove zemlje, pa i na najefikasniji nacin sijanjem mrznje i nametanjem i mjenjanjem i nacionalne pripadnosti, radi izazivanja nestabilnosti u cilju teritorijalnih pretenzija.
eto sta su katalonci sebi uradili, sad ce kurku dobiti ista a ekonomija naglo krenula dole. narod sam bira vlastitu nesrecu.
@osmancicvara7 ko u BIH. .norod ZNO
@el camionero pa i jeste tako, ratovali smo, razruseni, toliki narod izginuo da bi dobili sve ono sto smo ionako imali na stolu prije rata i moglo mirnim putem.
BiH (konglomerat zajednica u pokusaju)
Inace SFRJ je bila neravnopravna tamnica bosnjackog, makedonskog, crnogorskog i albanskog naroda, a Srbi, Hrvati i Slovenci su bili povlasteni u svakom pogledu, pogotovo Srbi. zato je bih procvjetala poslije izlaska iz SFRJ. Proizvodnja raste, izvoz raste, ljudi zive ko bubreg u loju, gradi se na sve strane, otvaraju se trotoari, iz evrope niejmci, francuzi, holandjani dolaze da rade u BiH ....
@amer_c ili si glup ili ignorišeš činjenicu da ni Alija niti BiH nisu započeli raspad Jugoslavije niti su mogli uticati da ona opstane. Alija je samo mogo stati uz Miloševića kao što je poslije Abdić bio.Ako si troll Srbin razumijem tvoje trolanje. Ako si Bošnjak ..ubij se koliko si glup
svaka cast
Sad ce Sumadinci ovdje cmizdriti za Kosovo i SFRJ. A to sto su u SFRJ drpili 2 milijarde zajednicke love, pa kasnije i puno vise, o tome naravno imaju amneziju, da ne spominjem to sto su 2 milona Albanaca sa Kosova planirali isporuciti susjednim i EU zemljama, a da se oni sire na Kosovu?
Inace SFRJ je bila neravnopravna tamnica bosnjackog, makedonskog, crnogorskog i albanskog naroda, a Srbi, Hrvati i Slovenci su bili povlasteni u svakom pogledu, pogotovo Srbi. Zato nije mi zao ni sekunde sto je krepala ta posrana SHS tvorevina.
@Roin meni zao tebe buraz.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jos jedna podrska miletu. Slijedeci referendum je o izgradnji semafora u Vlasenici.
Ima, ima..... Ima, ima..... Bez brige ambasadore, Katalonija je presedan. Neće se puno mijenjati , samo malo. Katalonski narod je željan svoje nezavisnosti kao što je bio nekad i bosanskohercegovački , slovenački , hrvatski , makedonski, crnogorski, slovački , češki , gruzijski, ukrajinski, litvanski, estonski, letonski.... Ima, ima moj ambasadore ! Biće fešte, biće ića i pića ! Samo lagano ! SABURA MEŠTRE !
Evo Srbijanci opet cmizdre za Kosovom? A kad ste cerupali druge drzave i kad ste krali, unistavali, vrsili agresiju, onda niste pametovali o medjunarodnom pravu?
@Roin DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima smisla, nekada se mora!
@Salah ad-Deen Nije oko . Vezano je za BiH
@Gepard44 Jer kad se od Katalonije siledžijski otme dio zemlje onda će biti vezano za Kosmet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo braća sa Španjolcima jer i mi imamo svoju koridu i toreadore što se čuju na znoj i balegu!