Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama: Poslao pismo zvaničnom Sarajevu Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama (Barack) uputio je članovima Predsjedništva BiH pismo u kojem traži da naša zemlja ne podrži zahtjev Palestine za članstvo u Ujedinjenim narodima (UN), poručujući da to nije put za rješavanje spora koji traje više od 60 godina, saznaje \"Dnevni avaz\" iz izvora bliskih državnim vlastima.
GOD BLESS USA AND BOSNIA AND HERZEGOVINA. nacionalisti sispu ga loma demokratskim snagama.
hvala americi, ali zar vi niste u krizi? Duzni ste trilione milijardi a nama novcano pomazete?
kratke hlace,duga brada,kalsnjikov,ambasada.svi smo mi jasarevic
Hvala i Pozdrav Njegovoj Ekselenciji Americkom Ambasadoru Patricku Moonu...!!! USA je pravi i veliki Prijatelj Drzavi i gradjanima Bosne i Hercegovine...!!! LOVE, LOVE, LOVE USA...!!! USA & BOSNIA & HERCEGOVINA 4EVER...!!!