Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grujiciceve ublehe ....
doduse ima ruski boraca ..cuceka rata ...
Lijepo bi bilo da obiđe i brda oko Sarajeva sa kojih su njegovi sunarodnjaci rešetali građane ovog grada. Ali, i ovo je nešto, makar ne bilo iskreno.
Neverovatno kako odmah usledi šmrk ejakulata po zblanutim SDA talibanskim glavudžama - a do sinoć su se SDA Fekalistanci radovali što je ambasador Rusije čestitao Dan državnosti kao da je Sarajevo igralo nerešeno u Bergamu...
je li to lijepa gesta ili surova manipulacija?
Svaka čast bratski pozdrav!
lijepo je sto dolazi da oda pocast zrtvama rata, ali u tom slucaju trebao bi obici sve zrtve...ovako je tendenciozno i bezobrazno
@BulevarJedinogPuta eto dolazi danas.....pa neka obidje sve......niko mu nece braniti
da i tebi bude tako kao tim ljudima nad kojima je izvršena nepravd. Pa da ocijeniš sam da li je to genocid ili nije. Valjda ćete jednom progledati kroz mrene fašistoidno-nacionalističkih retorika. Čovječnost i humanost u glavama “srboljubaca” se svodi na klanje i silovanje za slavu Srbije? Ako vam je to Slava pitaće vas kada dođe račun. Skupo će vas koštati omalovažavanje žrtvi i zataškavanje zlodjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)